Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ridge Racer 2

PSP
Ridge Racer 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    Oktober 2006
  • Utvecklare
    Namco
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 7.5

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 25/03 -08 14:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Ridge Racer 2 har olika spellägen och nu så ska jag skriva lite om alla:

World Tours: Detta är som ett Karriärläge där du ska åka runt i olika områden i Amerika. Det gäller för dig att vinna så mycket race som möjligt och åka iväg till ett annat område. Varje gång du har vunnit en turnering så låser du upp en ny bil som du kan köra med i dom andra spellägerna eller i Word Tours. Du kan också låsa upp filmer som du sedan kan kolla på i Options.

Arcade: I detta spelläge så kan du spela ett valfritt race som du låst upp i World Tours. Fast här kör du bara på skoj och kanske för att komma i form ifall du inte spelat på länge.

Duel: Här så väljer du en bana och väljer en bil från en särskild klass och sen så kör du bara mot en motståndare.

Survival: Här gäller det att köra så snabbt som möjligt och försöka komma till nästa checkpoint innan tiden tar slut. Ifall tiden tar slut så har du fortfarande chansen att rulla i imål.

Time Attack: Har du var som krävs för att slå rekordet på en viss bana. Kör för allt du har i Time Attack.

Wireless Battle: Här kan du köra trådlöst mot dina kompisar eller familj som har samma spel. Antingen kan du trycka på ''Host'' för att skapa en fil så att andra i närheten kan köra mot dig. Eller så kan du du också gå med i race som andra har ''Hostat''.

Vad jag tycker om spelet
Detta var det första spelet som jag hade till PSP. Jag gillar att dom har gjort om spelet till PSP och med drifting. Driftingen går ej stängas av och du driftar i varenda race. Miljön är riktigt underbar och rolig att köra omkring i. Detta är ett av dom bästa bilspelen till PSP men det är också väldigt långtråkigt. Man ör bara race efter race och det enda man gör efter man har kört en turnering är att kolla på filmer man har låst upp och kolla på bilarna man har låst upp. Men jag uppskattar detta spel väldigt mycket ändå.

+ Bra grafik, trevlig spelmiljö, bra soundtrack, grym spelkontroll och det roliga spelläget Wireless Battle.

- Långtråkigt, tråkiga och lätta turneringar.

Betyg till spelet
Grafiken får en nia. Väldigt bra grafik för att vara ett av dom första bilspelen till PSP. Mycket bättre en dess föregångare.

Spelkänslan får en sjua. Spelmiljöerna känns verkliga och gör spelet till en verklig upplevelse helt enkelt. Den nya Drifting metoden är nåtsom man lever sig in i också.

Ljudet får en nia. Grymt soundtrack och trovärdiga ljud från bilarna fast allt är inte helt perfekt.

Hållbarheten får en femma. När man klarat spelet så slänger man nästan ut det. Tro mig! Det är bara så långtråkigt också.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 7