Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











PaRappa the Rapper

PSP
PaRappa the Rapper
  • Genre
  • Releasedatum
    6 Juli 2007
  • Utvecklare
    Sony
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 6.1

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 26/03 -08 16:42

Handling / story / vad man gör i spelet
PaRappa the Rapper är som leken ''Simon says''.
Spelet går ut på att du ska rappa med hunden Parappa. I varje bana så har du en som lär dig. Allting går nästan ut på att säga efter dom fast rappa samtidigt. Du måste trycka på vissa knappar som dyker upp på toppen av skärmen. När en symbol kommer så måste du trycka på den när den befinner sig på ett visst ställe.


Storyn börjar med att Parappa sitter med några av sina kompisar inne på en bio. En av kompisarna är den vackra Sunny som Parappa är kär i. efter bion så går dom in på en resturant. Då dyker det upp två killar som börjar hålla på och fula sig och försöker ragga upp Sunny. Du drömmer dig bort om att du skulle kunna slå ner dom.


Helt plötsligt befinner du dig i en dojo med en levande lök. Han börjar rappa och du ska göra som tidigare sagt.

När du vaknar till så kommer en man och börjar tjafsa mot killarna. Mannen verkar också vara förtjust i Sunny. Sedan märker Parappa att mannen har en bil som är jättefin och Sunny verkar tycka om den. Då går du till en älg som ska lära dig att köra och få ett körkort. Du lär dig köra igenom att rappa. Så här håller det på och PaRappas ända riktiga mål är att vinna Sunnys hjärta.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om detta spelet jätte mycket. Det är roligt att dom har gjort om det till PSP för innan så fanns det ju till PS och sen gjorde dom tvåan till PS2. PaRappa var bland dom första spelen jag spelade till PS.


Det som gör mig lite besviken är att det är absolut INGEN skillnad på versionerna. Det är samma gamla roliga grafik och det är samma story. Vilket gör att man börjar undra varför dom gjorde en exakt likadan version till PSP. Men jag har alltid tyckt om PaRappa the Rapper och kommer nog alltid göra det.



+ Bra story, rolig humor, rolig grafik.

- för kort, onödig version, inga förbättringar.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en fyra. Det är ganska bra grafik på ett sätt men det är roligt att spela ett spel med ''Platta'' figurer. Fast nästan alla karaktärer är hackiga.


Spelkänslan får en etta. Det enda man gör är att trycka på knappar så det är liksom ingen spelkänsla.


Ljudet får en nia. Det är väldigt bra låtar man rappar till. Också väldigt bra röst skådespeleri. Men alla låtar är inte bra.


Hållbarheten får en trea. Man trycker på knappar och klarar ut spelet. Mer är det inte med det.


Om ni redan har PS versionen så köp inte detta. Det är bara onödiga pengar och slöseri med tid.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 9 Grafik: 4 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 1