Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MediEvil Resurrection

PSP
MediEvil Resurrection
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    September 1, 2005
  • Utvecklare
    SCE Studios Cambridge / SCEE
  • Antal ägare
    41
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.8

Speltest av iNFiNiTi

Inskickad av iNFiNiTi den 03/01 -06 00:14

Handling / story / vad man gör i spelet
I Gallowmere, världen där historien utspelar sig har den elaka och hänsynslöse hovnarren Zarok återvänt från sin bannlysning av konungen Pelegrin. Zarok svor att hämnas på de som tvivlat på honom. Han väcker de döda till liv, de levande förlorar sina själar och han skapar evig natt över hela Gallowmere. En av de som väcks är den gode men fege Sir Daniel Fortesque. Som dog i kriget för ett sekel sen som fick Zarok bannlyst, han var den första som dog men kung Pelegrin fick han att framstå som den hjälte som räddat Gallowmere genom att förlora sitt eget liv i den tappra striden. Zarok spärrade också in den lilla anden Al-Zalam i Dans kranium när han dog. Tillsammans ska de två sätta stopp för Zarok och hans lakejer som finns utspridda i hela världen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet helt klart är “spelvärt“, det får minus för det är svårt att få rätt kameravinkel och att det är väldigt svårt att bedöma avstånd till fienden i de hetsiga fighterna. Det var fyllt av roliga karaktärer och intressanta kommentarer. Ljudet var sisådär för vissa ljud var borta Tex. när Dan konverserar och slår handen i bordet så hör man inte dunsen. Det kunde även vara bra svårt att klura ut hur man skulle göra. Ett tips är då att bara försöka gå vidare för att senare återvända med nya vapen eller tillbehör och försöka igen på det stället. En rolig grej de hade var att på varje bana kunde man samla poäng på de fiendens själar man dräpte. fick man 100% och hittade bägaren som finns på varje bana fick man besöka Hall of Heroes där man fick ett nytt Vapen eller Tillbehör vid varje besök.

Betyg till spelet
Grafiken var väldigt läcker, den var inte särskilt verklig då detta är ett fantasi spel men de hade lyckats med det dem skulle göra. Dock får det lite minus för det var lite för mörk miljö och om man inte hade laddaren i PSP:et var det svårt att få ljusare. Spelkänslan fick minus för kameran, vissa scenario var det svårt att se var fienden kom ifrån osv. Även avståndsbedömningen till fiender framför Dan var ganska medelmåttlig. Otaligt många gånger missade jag fienden pga. att jag trodde de var närmare eller längre ifrån. Ljudet var som sagt ganska dåligt för det missade vissa effekter. Musiken genom spelet var suverän! Jag spelade detta spel ganska många timmar fast när det väl var avklarat kändes det lite för kort. Men vilka bra spel gör inte det?

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7