Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor: Heroes 2

PSP
Medal of Honor: Heroes 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 november 2007
  • Utvecklare
    Electronics Arts
  • Antal ägare
    4
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 8

Speltest av TheGuardian

Inskickad av TheGuardian den 15/03 -08 20:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Medal of Honor: Heroes 2 är ett av top 10 spelen till PSP år 2008!
Det är ett skjutspel som går på att man ska göra många olika uppdrag runt omkring i Tyskland. Eller så kan man bara gå ut i strid och skjuta hur man vill. Det finns andra Medal of Honor spel, Medal of Honor Heroes 2 är det nyaste med de bästa vapnen, banor, och helt klart den bästa spelkänslan. Det finns ungefär 25 vapen och bomber, massor med banor och uppdrag. Nu kan man till och med köra Online! Mot spelare från hela världen direkt ur din PSP!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det här är ett av dom bästa spel jag spelat till PSP. Om du vill spela Online måste du bli medlem på EA games. Det kan du göra direkt ur din PSP, och det är helt gratis! Jag tycker att det bästa vapnet är Sniper riflen på spelet, den är roligast också. Vill du skjuta hedshot så är det bäst att ha Sniper, det finns två olika Sinper rifle gevär i spelet. Jag trttnar aldrig på det här spelet. Är du redo för strid? Då ska du köpa:
Medal of Honor: Heroes 2.

Betyg till spelet
Medal of Honor: Heroes 2 har nästan samma grafik som i de gamla Medal of Honor spelen, men ändå bättre. Soldaterna ser ganska fula ut, men omgivningen och vapnen är bra. Grafiken är halvbra kan man säga.

Medal of Honor: Heroes 2 har super bra PSP ljud. Man hör allt som händer omkring sig, när soldaten går, när en granat exploderar, när man skjuter och när vinden blåser.
Ljudet är jättebra kan man säga.

Hållbarheten till Medal of Honor: Heroes 2 är också super bra. Det hackar typ aldrig och det behövs inte jätte mycket minne för att spelet ska fungera bra. Hållbarheten är jätte bra kan man säga.

Det bästa till Medal of Honor: Heroes 2 är Spelkänslan. Man känner sig som om man är där i strid på riktigt och vinner alltid! Man fastnar i spelet direkt när man kör det första gången. Spelkänslan är helt klart världsklass!

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10