Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Indiana Jones: The Original Adventures

PSP
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  13 juni 2008
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  9
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av trycky2 den 30/08 -08 19:47

Hur du får Han Solo på ditt Lego Indiana Jones måste du göra följande.

1. Kör banan The Lost Temple och gå till stenplattorna som rör på sig och där ser du en metall vägg spräng den och hoppa in där och där ser du C3PO:s huvud sticka upp ur en trä låda som du ska slå på och nu har du räddat 1/5 lego star wars karaktärer du ska hitta innan du kan köpa Han Solo.

2. Spela banan Into the mountains och gå dit där isen faller ner,hoppa ner i det 3:e hålet där snön rasar ner och hoppa längst ner och där ser du Luke hänga i snön bakom en is vägg spräng den och gå in där och nu har du räddat 2/5.

3. Kör banan City of Danger och gå till den stora grinden där du måste knacka med en fiende för att komma in genom grinden och gå in längst åt vänster tills du ser att du ska vara en en gubbe med en bok gör den saken och gå in i dörren som öppnas brevid dig och när du kommit in ska du gå åt höger tills du ser att du ska vara en liten person som ska krypa igenom tunneln gör det och nu har du räddat Chewbacca som är den 3/5.

4. Kör banan Free the Slaves och gå åt höger i rummet precis innan boss fighten och där nere ser du en metall vägg spräng den och gå in och knacka med en fiende då kommer han att öppna en dörr bredvid dig och där inne ligger prinsessan Leia och nu har du räddat 4/5.

5. Kör banan Desert Ambush och ta hästen som finns i början åt höger och hoppa på hästen och rid åt höger tills det kommer en bergklippa då ska du hoppa av hästen och hamna på den andra "våningen" av berget och ta tag i det bruna och hoppa upp till 3:e "våningen och sen går du åt höger och så ser du att du måste vara Indiana Jones och så drar han ner en sak och ur den saken kommer R2D2 och nu har du räddat 5/5.

Nu kan du köpa honom för 100,000 studs.
Studs är alltså pengar.

Fusket har betyget 9 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.