Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Heatseeker

PSP
Heatseeker
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 maj 2007
  • Utvecklare
    Codemasters
  • Antal ägare
    3
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
10 5

Speltest av michael58

Inskickad av michael58 den 30/03 -08 09:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Heatseeker, eller H-S, är ett av PSP'S Nyaste action spel. Ett spel som är en av Playstations 30 mest fartfyllda och spännande action spel någonsin. Allt tack vare Codemasters, som egentligen ska få känna äran av att ha gjort spelet.

Heatseeker utspelar som ett rollspel, fast i luften. Just precis, du åker alltså flygplan. Du spelar olika banor med ett flygande fartyg, med flera olika vapen som du ska eliminera dina motståndare med. (Kan vara båtar, helikoptrar, hus eller flygplan)
För varje bana du vinner så får du ett pris, exempelvis ett nytt vapen eller ett nytt flygplan.

Vissa banor kan vara riktigt svåra. Många olika mål är att förstöra alla motståndare innan dem hinner till en bas, till exempel. Då gäller det att vara uppmärksam, och förstöra alla hela tiden, och inte hålla på med annat. Och om du bara spelar för att tricksa i luften, så kommer du nog tappa kontrollen över ditt flygplan, och krascha.
Du måste alltså spela för att spela, inte för att vara oseriös.

När du spelar spelet så är det så att du ser hela flygplanet, och inet att du sitter inne i det. För att få ner dina motståndare så måste du så klart skjuta ner dem. Då finns det olika missiler, bomber, peppror och andra vapen som du använder. Bland annat missiler kan vara lite söliga i deras gång, och då kan det vara svårt att pricka dina mål. Därför så är det bra att du kan ha syn på ditt mål ett tag, och sedan få en mål sökande missil mot din motståndare.

Annars är striderna svåra, och målen vill aldrig ge upp nästan.

Vad jag tycker om spelet
Ett av dem få dåliga sakerna i spelet är att mitt tålamod ofta är lågt, just för att varje gång man blivit död i spelet så måste man börja om hela banan, och inte nog med det; introt för varje bana kan vara 1 minut lång, och det går inte att skippa det. Och det laddar också väldigt mycket. Dessutom så dör man, så fort man ens nuddat i marken eller i vattnet. Synd att det inte var verkligt på den punkten.

Förutom dem sakerna, så är spelet riktigt bra. I grafiken framför allt. Av alla Playstation Portable spel jag sett, så är ingen lika bra som denna. Ljudet är, precis som alla andra PSP spel) lite dåligt, som om det var från en plåtburk brukar jag säga.

Men det jag absolut älskar mest med spelet är effekterna. När man skjuter ner ett mål, så får man se repris, fast i en dramatisk vinkel, också får man se explosionen, med pausad bild. Detta visas oftast, och jag tycker det är så coolt.

Allt annat behövs inte tas upp, jag gillar allt annat.

Betyg till spelet
Betyg för spelet - alltså vad jag tycker om spelet som jag kan säga med både siffror och bokstäver.

• Grafik - 9/10
Mycket, mycket bra, som jag kanske redan sagt. Allt i spelet är så lite hackigt som helst, och man ser tydligt vad det är.

• Ljud - 4/10
"Som i en plåtburk." Men annars så är det bra ljud.

• Spelkänsla - 7/10
Mycket bra. Även om man ser skeppet bakifrån.

• Hållbarhet - 5/10
Mycket svåra och långa banor, men...


Test av: Michael58

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5