Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Freak Out: Extreme Freeride

PSP
Freak Out: Extreme Freeride
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    26 oktober 2007
  • Utvecklare
    JoWood Productions, Coldwood
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 7.5

Speltest av michael58

Inskickad av michael58 den 15/03 -08 19:48

Handling / story / vad man gör i spelet
"Freak Out: Extream Freeride" är ett tricky spel. Du spelar olika banor eller tävlingar där du utspelar dig som en person som ska åka igenom slalombanan med massor av hopp och utmaningar på vägen.

Under tiden du åker ner för backen så kommer du att hitta massvis av poäng liknande symboler. Du kan hitta dem i början av ett hopp, vid ett rasat träd eller vid en ramp etc.
När du tagit någon av dem så stannas spelet, och det kommer upp fakta för hur du ska göra när du tagit den. T ex att du ska göra en 3 60 vid ett ställe, att du ska fånga olika ikoner, eller att du ska klara ett superlångt hopp. Klarar du det "uppdraget", får du poäng som du behöver för att klara en bana.
Andra saker som kan ge dig poäng är din tid, eller olika tricks du gjort.

Du får välja att göra din egen karaktär, välja utrustning och kläder. När du gjort det så får du välja mellan att köra ett fritt åk, spelets gång eller att köra en tävling mot andra. Online? Nej, mot CPU.

Vad jag tycker om spelet
När jag spelar spelet så blir jag på något sätt inklistrad i det, och jag hör inte min omgivning. Spelkänslan är alltså riktigt bra. Men om inte grafiken och ljudet var så bra så hade jag inte varit så himla fastklistrad vid det.

Jag tycker där emot att det är riktigt svårt att klara av allt som skall göras. Det blir ofta att jag får starta om banan redan från början av backen, just för att spelet är så exakt i hur man måste spela. Så om jag drar tumbsticken lite åt sidan när jag grindar så ramlar karaktären av ställningen, och då blir jag tvungen att börja om.

Annars så är spelet riktigt bra, i grafiken, ljudet, funktionerna och framför allt spelkänslan.

Betyg till spelet
Jag betygsätter spelet i dem olika kategorierna. Här kommer det som jag tycker är bäst att ta med.

• Grafik: Grafiken är riktigt bra. Speciellt för att vara till Playstation Portable. Klart att spelet kan hackas ibland, men på något sätt så är grafiken riktigt fin och nästan mysig. 8/10

• Ljud: Riktigt bra musik. Inte massa gräsliga skrik som man bara vill lägga ner ifrån sig, utan bra utvalda låtar och musik. Ljudet i hel-het kan vara lite brustit, och svårt att höra, som om högtalarna var i en plåtburk. Men bara lite. 8/10

• Spelkänsla: Som jag redan sagt så kan jag knappt höra vad min omgivning säger när jag är inne i spelet. Allting är så intressant, och jag vill nästan aldrig sluta spela. 9/10

• Funktioner: Det finns massvis av olika spel man kan köra, och dessutom så finns det mycket saker i själva spelet. 7/10

• Sammanlagt: På ett ungefär hur mycket jag gillar spelet i alla kategorier, även dem som jag inte tog upp nu. 7/10

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9