Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FlatOut: Head On

PSP
FlatOut: Head On
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    11 mars 2008
  • Utvecklare
    Warner Bros., Empire Interactive
  • Antal ägare
    2
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/05 -09 15:51

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel ska man såklart köra race och stunt events. I karriären så kör du på stadsvägen, på landet eller på helt vanliga racerbanor. Man kan köpa nya bilar och man kan samla ihop pengar. Ju längre du har kommit i spelet ju mer bilar finns det att köpa. Man kan såklart köra andra skaer än bara race. Man kan köra stunt events. I stunt events så ska man hoppa med bilen och flyga ut genom rutan och flyga, hoppa på vatten och pricka måltavlor. Man kan också köra något annat. Kracshrace. Då ska man köra i en liten bana. Man kan köra vid en bensinmack, utanför en affär och andra ställen. Då ska man klara sig så länge som helst utan att bilen går sönder. Det finns såklart mer saker men jag har ej kommit så långt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är kanon kul! Spelet går ju bara ut på racing och kraschar. Spelet är svårt men väldigt kul. Jag har spelat det i ett halvår nu och har inte klarat ut det än. Det är på engelska men yngre kan ändå spela det. Spelet är såklart våldsamt men ändå, det är på ett roligt sätt. Man kan sitta och skratta jätte mycket på hur de låter och hur vissa bilar kraschar.

Betyg till spelet
Grafiken: Jag tycker grafiken borde få en 10. Därför att de har utvecklat grafiken mycket bra och man tror att grafiken ska vara sjukt kass men det är den ej.
Spelkänsla: Spelkänslan är ej så bra så jag ger bara en 6.
Ljud: Det är fakstiskt okej. Jag tycker om ljudet sjukt mycket. En 9.
Hållbarheten: Det är en 10. Spelet är otroligt svårt men man kan spela det i 3 år utan att bli trött på spelet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 6