Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street 2

PSP
FIFA Street 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 mars 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    28
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.2

Speltest av BIG_C

Inskickad av BIG_C den 21/03 -06 23:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spel heter Fifa street 2 uppföljaren till ettan. I fifa street ska man göra en gubbe som man sedan ska spela med i massor av städer allt från Tokyo till London. Man spelar förs matcher som man får poäng om man vinner och kan köra om nya spelare och målvakter. Man börjar med att välja spelare och dom är inte så bra så det är därför man kan KÖPA matcher så man kan spela om nya bättre spelare men förlorar man så får man spara mer pengar och försöka slå dom. Och så finns det så klart mini games som man kan köra. Man kör först göra mest mål på 2 min. Man ska göra mål från olika zoner det är ganska kul.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett bra gjort spel det är som dom andra PSP spelen lite flummiga i bland. Men ett bra spel kan man spela det är en bra beskrivning på detta spel som är ett genomtänkt spel som är ett EA sports big spel.Det sämsta är när man förlorar en match mot en uppgradering (ny spelare) det är det värsta som kan hända.

Betyg till spelet
Jag skulle vilja säga att detta spel kan man tröttna fort på men man kan alltid fortsätta spela när man har lust.jag gillar det här spelet för att det är väl gjort asså det finns urläckra finter som ser overkliga ut men man kan göra dom flesta (tror jag) ee... Jag gav en 9:a för att det är trots allt lite konstig grafik 10:an gav jag till spelkänsla och ljud för det förtjänar dom eller ja. Hållbarhet är det där man vill kommentera jag tycker nästan redan det är lite tråkigt för det är för likt det första samma gator och lite mer. SLUT

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10