Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 06

PSP
FIFA 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    21 oktober 2005
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/03 -06 23:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kan göra lite olika sakar b.l.a spela tuniringar och "jonglera".Det är nytt i år.Man vänder på Psp:t och spelar med pilarna roligt men svårt.Det dåliga är att man inte kan starta en "dynasty". En dynasty är en kariär där man sköter laget helt.Sen spelar man bara på och sjuter gör mål och vinner.Man kan även köpa bollar och tröjor så barcelona t.e.x har blå tröjor!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är roligt.Ett spel som man kan sitta och spela själv mot kommpisar m.m.Dock efter ett par måndader typ 4 trötnar man.Men ca 2 månader senare blev jag spel sugen nu är jag som bessat av detthär spelet.Man glömmer nästan bort och äta gå på toa och sova.Lätt värt pengarna tycker jag men folk tycker o lika.

Betyg till spelet
Grafiken är inte den bästa men den är bra . Spelkänslan är jätte bra nästan man sitter och skriker på Larsson och Eto när dom missar. Ljudet är bra men har det sällan på för man trötnar men lyssna på musik istället.Det räcker länga och funkar att spela då och då man böhöver inte sitta och spela flera månader i sträck det är bara och lyfta up och köra då och då.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10