Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Disgaea: Afternoon of Darkness

PSP
Disgaea: Afternoon of Darkness
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    14 december 2007
  • Utvecklare
    Nippon Ichi Software
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Vaati_Neko den 05/11 -09 16:33

Följ nedanstående för att få fram vilket lagförslag du vill i Dark Assembly.

När du försöker få fram ett krångligt förslag till Dark Assembly, är det enda normalt tillgängliga alternativet för dig att döda alla de opponerande senatorerna för att det helt enkelt är i stort sett omöjligt att få alla svåra lagförslag accepterade lagligt. Men vem vill hamna i konstanta strider där man är massivt omringad av höglevel-fiender?

Här har du ett bra trick för att låta hela processen passera. Innan du väljer att påbörja röstningen, muta en senator i hög level på den första raden. Se till att du kan vara absolut säker på att han är på din sida, påbörja därefter röstningen. Efter att röstningen misslyckats, övertala dem med våld och ta med dig en handfull karaktärer med långa Throw-distanser i striden. Istället för att nu slåss mot en stor mängd av höglevel-senatorer, kan du helt enkelt kasta dem på din lilla "mullvad" på första raden! Så länge den level på senatorerna du kastar är lägre än senatorn som fångar dem kommer du klara dig. Efter att du kastat ett par stycken till mullvaden, kommer de kombinerade levlarna vara så höga att du inte behöver oroa dig för dem alls.

Repetera denna process tills alla de opponerande senatorerna är borta, och du slipper slåss mot någon av dem. Detta är en väldigt bra, billig och ett utan tvekande fungerande sätt att låsa upp massvis med lagförslag ett bra tag innan du ens borde kunna göra det.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.