Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Daxter

PSP
Daxter
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    13 april 2006
  • Utvecklare
    Ready at Dawn
  • Antal ägare
    138
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.7

Fler fusk

Guide

Inskickat av cybertronx den 12/09 -08 07:15

Detta fusket är till både Daxter och Jak X: Combat Racing. Men du måste ha klarat båda spelen för att detta ska funka.

Du kan låsa upp saker i de båda spelen. Det du behöver är en Playstation 2, en USB kabel, en PSP och spelen Daxter och Jak X.

Sätt på sin Playstation 2 och din PSP och stoppa in en USB kabel i dem. Jag har den tjocke PS2:an och vid uttaget för handkontrollen så ser man ett USB uttag. Stoppa in den tjocka änden av USB kabeln där. Jag har den smale PSPn och vid där man stoppar in en UMD skiva så finns det ett USB uttag. Stoppa in den lilla änden där. Nu har du kopplat PSPn och PS2:an.

Nu i din PSP så ska du gå till Settings och sen sätta USB Charge på Off för att den ska kunna funka med PS2:an. Gå till USB Connection, och om det står please wait och inget annat så betyder det att du har gjort rätt. Gå bort från USB Connection nu.

Stoppa in spelet Daxter i din PSP och starta spelet, ladda upp din sparfil och pausa spelet. Stoppa in spelet Jak X i din PS2 och starta spelet och gå in på Secret Shop menyn. I spelet Daxter så ska du gå in på Secrets menyn och sedan trycka på Connect to Jak X. I spelet Jak X så ska du trycka på Scan for secret characters. Nu så händer det grejer!

I spelet Jak X så har du låst upp nya karaktärer som Osmo och Ximon, och en ny bil som heter Daxtermobile(obs den kan man bara ha i Exbithion läget). I spelet Daxter så har du låst upp en ny pryl som Daxter kan klä sig i, goggles. Om du vill ha dem på Daxter så ska du vara inne på secrets menyn och trycka på cheats och bläddra igenom där bland fusken så hittar du goggles, tryck på on för att sätta på dig dem och off för att ta av dig dem.

Och jag hoppas att du har det gött med det här fusket! Ha det så bra!

Fusket har betyget 8 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.