Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Burnout Legends

PSP
Burnout Legends
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    13 september 2005
  • Utvecklare
    Diary 2
  • Antal ägare
    64
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 9.2

Speltest av darwin2

Inskickad av darwin2 den 30/09 -05 10:00

Handling / story / vad man gör i spelet
I det hära spelet ska du försöka att få många tekewondon. Om du kommer 1:tta så får du en takewondo om du kommer 2:a så får du ingenting kanse bara lite poäng, om du kommer 3:a så får du inget alls. Så försök att krocka med bilar så mycket så möjlig och krocka inte mot väggarna eller någon annan stans för att det är onödigt, som du kan flora tid på men om du koncentrerar dig och gör ditt bästa så kommer du 1:tta säkert. Det funkar för mig.

• Story mode går ut på att tävla mot andra bilar. Du får upp bilar och får pengar men du måste komma 1:tta i varenda tävling som du kör. Om du inte kommer 1:tta så får du inget. Men om du vill vinna det hära lätt ska du få upp bilarna först och sen satsa på bilarna och pengar så kommer det att gå jätte bra.

• Träning kan du köra om du inte är så bra. Det är bäst om du är nybörjare tar det enkelt med en träning så blir du bättre och bättre. Jag tränade först mycket och sen blev jag bättre och bättre och bättre. Om du vill varva spelet lätt ska du träna hårt träning på very hard och försöka att vinna tävlingen.

• Bilarna är jätte snygga och snabba. Många av bilarna är snabba och snygga och bra motor och bra märke men en del av dom andra är helt usla men jag använder dom bästa som jag har och jag vinner varenda tävling med den. Så att få upp en bra bil och våga utmana dom bästa.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte bra.
Du får tävla mot andra snygga och snabba bilar och du får tävla mot usla bilar men att tävla mot dom bästa är bäst tycker jag.
Du får köpa bilar eller kanse också göra en bil men då måste du ha varvat hela spelet 100% procent det var inte så bra för att spelet kan man inte varva så lätt.
Spelet är mycket bättre än Gta Liberty Storyes.
I det hära spelet är det inte bara att vinna utan at vara vild och krocka med andra bilar rejält eller så krockar dom med dig och då kan du flyga rejält eller när du krockar på dom kan dom flyga rejält.

Betyg till spelet
Grafiken är jätte bra. Bättre än alla spel på PSP spelen och spec mycket bättre än need for speed:rivals grafiken om du skiljer mellan dom så är den hära mycket bättre.
Grafiken får en 10a.

Spelkänslan är jätte bra. När man börjar gasa så känner man spelkänslan och när du har fått igång spelet och är bra på det så kommer man att älska spelkänslan.
Spelkänslan får en 10A.

Ljudet får en 10a.

Hållbarheten får en 10a.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10