Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls IV: Oblivion

Playstation 3
The Elder Scrolls IV: Oblivion
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    27 april 2007
  • Utvecklare
    4J Studios
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.3

Speltest av fillelille

Inskickad av fillelille den 14/07 -08 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar i ett fängelse, du får bestämma ras och hur du ska se ut sen startar det. Du går runt inne i denna lilla cell och ser ingen som helst väg ut. Snart så börjar man tröttna på att stå kvar och börjar slå på gallret. Efter en liten stund kommer kejsaren och 2 medlemmar från The blades. The blades har som uppgift att skydda kejsaren. Dom går in i cellen och ska precis knuffa iväg dig när kejsaren säger att han känner igen dig.
Han har sett dig i en av hans drömmar. Han börjar prata med dig om vill att du följer med honom.
En lönndörr öppnas och ni går ut i kloakerna. Efter ett tag kommer det några rödklädda gubbar och börjar slåss. The blades gubbarna slår så klart ner dom. Du tar upp ett av deras svärd och du har ett vapen. Dom i The blades säger åt dig att inte följa efter så du får ta en annan väg.
Efter ett tag av utforskande och att slå råttor möter du dom igen. Kejsaren ber dig att följa med igen.
Efter ett tag ber The blades gubbarna dig att vakta kejsaren medan dom går och kollar så att dom inte är förföljda. Kejsaren förklarar att han snart kommer att dö så han ger dig amulett of the kings och ber honom att hitta hans son.. Sen öppnas en lönndörr och en annan gubbe hoppar ut och hugger ner kejsaren. När du har dödat honom kommer The blades killarna tillbaka.
Du förklarar vad som hänt och han litar på dig. Och ger dig en nyckel ut ur kloakerna. Du fortsätter följa gångarna och snart är du ute.
Du står och kollar ut över terrängen och beundras av grafiken. Allt ser så härligt ut och Oblivon har precis börjat.

Vad jag tycker om spelet
Mycket välgjort spel, det finns obegränsat med saker att göra. Det finns så klart en story i spelet som du ska följa men du behöver inte. Valet är ditt. Om du inte vill göra allt de som kungen sa åt dig att göra, gör inte de. I stället kan du försöka hita The thiefs guild som är ett band av tjuvar. Eller kanske leta efter människor som behöver hjälp med olika saker. Eller varför inte satsa på att bli lönnmördare med The Dark Brotherhood. Valet är helt ditt. Och det är de som gör oblivion så härligt. De finns inga banor eller grejer du måste göra.
Du väljer helt själv vad du vill göra.

Betyg till spelet
Grafik 10 Grafiken är strålande. Allt ser väldigt väldigt snyggt ut. Allt från terräng till ansikten på gubbar ser bra ut.

Spelkänsla:9 Spelkänslan är också bra. Det blir så mycket roligare att spela när man kan bestämma vad man vill göra själv.

Ljud:10 Vargar som skriker i skogen eller arga vakter som ropar på dig. Allt är fantastiskt bra gjort.

Hållbarhet:10 Hållbarheten är självklart mycket mycket bra de finns oändligt med saker att göra, om du ska klara alla quest i hela spelet måste du spela extremt mycket.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9