Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

Playstation 3
Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 november 2009
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    7
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.7 7.8

Speltest av Stefan_92

Inskickad av Stefan_92 den 09/05 -10 22:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen i detta spel är att man är Emperors lönnmördare. Spelet har två banor där du är lönnmördaren Starkiller och det här spelet visar vad som skulle kunna hända om Starkiller hade dödat Darth Vader istället för att slåss mot Emperor.

I första spelet efter man har dödat Vader så får man en rustning om man blir mer robot än männsika. Detta spel är fortsättningen på det. Du har den rustningen på dig och du ska döda alla rebeller som du kan hitta. Spelet utspelar sig på två banor och den första planeten är Tatooine där du ska leta efter två robotar som har planerna till dödsstjärnan. Du kommer få gå till Jabbas palats och döda lite där, och ha lite kul.
Andra banan är isplaneten Hoth där du kommer leta efter Luke Skywalker och döda honom. Men innan du möter honom så kommer du få slåss med wampas och rebeller.
En mycket intresant sak händer i slutet av spelet. Du kommer även kunna åka till jedi templet, men där är du vanlig människa. I jedi templet så utspelar det sig innan man möter Darth Vader i dödsstjärnan. I jedi templet så ska du försöka ta reda på mer om din far, eftersom Starkiller vet så mycket om sin far.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är kul, men tyvärr så är det många buggar i det. Men grafiken är som den är i första spelet och ljude är också som det ska vara förutom att det kommer för tidigt vid vissa ställen och ibland för sent. Riktigt störande eftersom det förstör mycket av känslan.

I detta spel så följer även original spelet med. Alltså så kommer du också kunna spela vanliga spelet i samma skiva, men om du ska spela Tatooine eller Hoth banan så måste man starta ett nytt spel.  Jag hade även spelat första spelet innan jag köpte detta så jag hade inga trophies att skaffa förutom dom jag kund få när jag köpte detta spel och det är inte många.

Betyg till spelet
Spelet är väl helt okej, men det har gansa många brister, men mest är detatt ljudet är helt fel. När dom gjorde dom här banorna hade dom lite väl bråttom gissar jag på och det är nog därför det är så många buggar. Men man kan nog klara sig när det gäller buggarna, men det är ändå inte så väldigt kul.

Har man spelat första spelet före detta så blir det heller mindre kul för då har man många av dom trohies som man kan få. I detta spel så är det ganska lätt att skaffa som trophies som man kan få. Men spelet är värt det om man köper det ganska billigt som jag gjorde.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8