Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Playstation 3
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.8

Speltest av Stefan_92

Inskickad av Stefan_92 den 03/05 -10 22:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Darth Vader hemliga lärling. I början av spelet kommer du få vara Darth Vader på planeten Kashyyk och du kommer senare få slåss mot en jedi. Efter du har besegrat honom så kommer du inte få vara Darth Vader något mer i spelet, vilket är synd.

Du kommer få spela som Starkiller. Vaders hemliga lärling som är tränad för att jaga och döda alla jedis som finns kvar efter Order 66. Spelet utspelar sig emellan episod 3 och 4 och du kommer få åka till några planeter och döda. Starkiller kommer du få vara genom hela spelet när du dödar jedis och en massa andra livsformer som inte gillar dig så mycket och medans du gör allt detta så är du beväpnad med ett lasersvärd och dina krafter.

I detta spel så finns det inga nya Star Wars krafter utan alla krafter är istället starkare än vad dom annars är.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag spelet är väldigt roligt men spelet är lite kort. Man akn spela igenom spelet på lättaste på 5 timar bara. Vilket är väldigt synd eftersom det var så många som väntade på detta spel och så blev det en ganska stor besvikelse för många.
Men även om spelet är lite kort så kan ma ha väldigt kul.

Medans du spelar så kan du gå upp i lvl som det heter och då kommer du få speciella saker som du kan använda till att uppgradera dina krafter eller lära dig nya combos.
I slutet på sista banan så kommer du också få ett val mellan att antingen slåss mot Palpatine eller Darth Vader, och slutet blir väldigt anorlunda beroende på vilken du besegrar.

Detta gör också att man måste spela ut spelet åtminstånde två gånger, men man ska också hitta jedi holocrons som finns på varje bana lite här och där.
I dom kan det finnas kristaller som ändrar färgen på ditt lasersvärd, men också uppgraderingar till svärdet, och lite annat. Sen måste man också spela ut spelet på alla nivåer vilket inte är särskilt lätt.

Betyg till spelet
Spelet är väldigt kul och om amn gillar Star Wars ska man definitivt köpa det. Finns tyvärr ganska lite att göra, men det går att spela felra gånger utan att klaga.
Spelet är kort, men gott och man jag får försöka vara lite lustig. Och med gott så menade jag att det är väldigt kul och bra.

Spelet har också väldigt bra grafik. Den bästa grafiken jag har sett på Star Wars spel, det är en sak som är säkert.

Spelkänslan är också väldigt bra. Man känner sig verkligen som den starkaste mannen i galaxen.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9