Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

Playstation 3
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.8

Speltest av Gustavia

Inskickad av Gustavia den 19/09 -09 11:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar första banan med att springa runt med Darth Vader. Sen i slutet möter man en Jedi. Jag tycker han är svår, där till och med Kejsaren är enklare. Efter man har dödat Jedin så räddar man en pojke och det är då det roliga börjar. Man blir sen pojken som Darth Vader räddade, fast 18 år äldre. Nu avslöjar jag inte mer om spelet. Ni måste först köpa spelet eller om ni redan har det.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om spelet hur mycket som helst. Jag spelade månader i sträck utan att bli trött. Spelet är av värdsklass. Jag tycker verkligen om det här spelet jag har börjat spela det här spelet igen och har blivit bättre än någonsin. Den jobbigaste fienden är ju såklart Felucian Sharman och Felucian Chief Tan.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 10:a för att bilden är hur bra som helst. Ännu bättre med HDMI-sladd. Jag ger spelkänslan en 10:a för att det känns så verkligt. Jag ger Ljudet en 10:a för att det är så bra ljud att det känns som att man sjunker in i spelet. Hållbarheten får en 10:a. Som jag sa innan så spelade jag i månader i sträck.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10