Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Dead Redemption

Playstation 3
Red Dead Redemption
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2010
  • Utvecklare
    Rockstar San Diego
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.7

Speltest av PoisonBlade

Inskickad av PoisonBlade den 19/05 -11 21:58

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet "Red Dead Redemption" spelar du cowboyen John Marstone som lever på slutet av 1400-talet. John är en före detta medlem av ett kriminellt banditgäng. När John började bråka med en gängmedlemmen som heter Bill Williamsson slutade det med att han blev skjuten och lämnad att förblöda och dö. Efter ett litet tag kommer en kvinna med en vagn förbi. Hon tar med John till hennes och hennes faders egna ranch, McFarlens Ranch. Här får han vård, mat och en egen häst.
Nu tar John upp sökandet på sina forna gäng medlemmar som han tänker hämnas på, med andra ord döda. Nu får man göra massor av uppdrag åt folk som man möter runt om i Amerika. Efter ett tag reser man även till Mexico.

Vad jag tycker om spelet
Red Dead Redemption är enligt mig det bästa äventyrsspelet som gjorts. Den otroliga grafiken och den välgjorda och detaljerade miljön ger en fantastisk spelkänsla. Det finns otroligt mycket att göra i spelet. Det finns alltid någonting att göra. Antingen gör man uppdrag som tillhör berättelsen eller så kan man bara resa runt, titta på det vackra landskapet, jaga, Slåss, Spela poker och liars dice mm. Det finns även många roliga sidouppdrag. Ibland kan en civil ropa på hjälp, då kan denne person t,ex bli attackerad av rovdjur, bli hotad av banditer, Rånad av banditer eller något annat som denne behöver bli räddad ifrån. Ute i vildmarken finns runt 80 olika arter av djur, bland annat pjäriehundar, bergslejon, fåglar av olika slag, vildhästar, ormar, kaniner, kronhjortar, bufflar, björnar, vildsvin och mycket mer. Red Dead Redemption Helt klart ett av mina favoritspel!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är strålande, alla miljöer, människor, och djur ser väldigt verkliga ut, en solklar 10:a

Spelkänsla: Spelkänslan är också strålande, det känns verkligen som 1400-talet och alla bra ljudeffekter och den grymma grafiken får spelet att kännas realistiskt. En 10:a

Ljud: Ljudet är inte direkt något man tänker på eftersom det passar in så bra i spelet. Musiken är ljuvlig och pistolskott och röster låter perfekt! En 10:a på ljudet med!

Hållbarhet: RDR är ett ganska långt spel och underhållande spel så man tröttnar inte så lätt, det finns även ett online läge. Det är dock svårt att hålla sig ifrån spelet och om man spelar det länge länge varje dag så räcker spelet ungefär i 1 och en halv vecka. Hållbarheten är det absolut inget fel på så det blir en 9:a.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10