Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Dead Redemption

Playstation 3
Red Dead Redemption
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2010
  • Utvecklare
    Rockstar San Diego
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 28/09 -10 00:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Rockstar Games och San Diego presenterar Tv-spelet "Red Dead Redemption". Man spelar som mannen, John Marston som tidigt i början av spelet blir nedskjuten av en annan man. John, blir liggande på marken ett väldigt bra tag tills två par åker förbi och hittar John på marken. Dom tar med, honom på resan in mot staden. Dom tar hand om John och sköter om hans sår och ger han mat och allt möjligt. Senare i spelet, får man göra mer saker som Till Exempel skjuta fiender, kaniner och allt annat som går att döda. Spelet har en fantastisk, öppen och fri värld. Det finns massor att göra i spelet. Året är 1911 och John får träffa många människor att göra uppdrag för!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker, att spelet är helt enkelt bäst. Det är en sån fantastisk fin grafik i spelet Red Dead Redemption. Alla människor är lika verkliga som i verkliga livet, Till exempel John Marston han man spelar som i Red Dead Redemption. Annars när man åker runt på sin egna häst eller tar en tur i ett tåg eller får åka en sväng med en "hästtaxi" så kan man se olika kaniner eller människor utanför eller inne i naturen. Spelet är helt enkelt bäst!

Betyg till spelet
Grafiken får 10/10 bara för att det är den bästa grafiken i hela världen inom spel. Det är också mycket verkligare en Grand Theft Auto IV. Eller Mafia II.

Spelkänslan får såklart också 10/10 bara, för att jag lever mig in i Red Dead Redemption - spelet mycket fort. Och det är ju bra!

Ljudet är mycket bra. 10/10 absolut, bara för man hör tåget tuta eller susa förbi fort. Eller man hör inne i resturangen att en, man spelar piano eller folk skjuter mot varandra ute i naturen.

Hållbarheten får också 10/10, bara för att spelet är mycket långt. Och jag har inte klarat av spelet en. Det är helt enkelt bäst!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10