Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Red Dead Redemption

Playstation 3
Red Dead Redemption
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2010
  • Utvecklare
    Rockstar San Diego
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.7

Speltest av dudeman0595

Inskickad av dudeman0595 den 28/07 -10 16:06

Handling / story / vad man gör i spelet
En man som heter John Marston var för många år sen med i ett gäng där dom rånade banker, mördade befolkning med mera. Han var god vän med Bill Williamson och Javier Escuella och gängets ledaren hette Dutch Van Der Linde. Men när de rånade en bank blev John skjuten och lämnad för att dö av sina gängmedlemmar. Han överlevde dock och lämnade gänget, gifte sig med Abigail och skaffade barn. Jack Marston, blev barnets namn.
Familjen köpte en farm och blev lyckliga, men sen kom ett gäng poliser och tog Johns familj till fånga. John var tvungen att leta reda och döda hans gamla gängmedlemmar för att befria sin familj. Så John Marston lämnar West Elizabeth och åker till New Austin för att leta reda på Bill Williamson, men självklart var det lättare sagt än gjort.

Man träffar många olika personer i spelet, till exempel Sheriffen, en försäljare och en gravtjuv m.m.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker absolut att det är det bästa spel jag någonsin spelat. Det utspelar sig på Vilda Västern så det finns så mycket att göra ute i öknen, i staden eller i skogen. Det finns många minispel som man kan spela.
Man träffar många personer ute i vildmarken och i städerna som man kan prata med. Befolkningen är markerade som ett frågetecken och kallas "Strangers". De har någonting som de behöver hjälp med som att hitta saker, döda eller prata med någon.

Betyg till spelet
Grafik:
Fantastisk! Klart bättre en vilket spel som helst. Det är helt makalöst att det kan göras såhär bra. Gräset viker sig, man ser när det regnat och man ser när man är blöt. Jag ger grafiken en 10.

Spelkänsla :
Också helt fantastisk. Man lever sig verkligen in i spelet med den bra storyn och sidouppdragen och den bra grafiken. En klar 10.

Ljud :
Helt perfekt. Man hör när någon skjuter eller skriker på hjälp även ifall man är en bit bort och inte ser det. Och man hör vargar yla och björnar brumma osv. Absolut en 10.

Hållbarhet :
Bra, väldigt bra men om man sitter och spelar det hela dagen, varje dag, i några veckor som jag, tröttnar man. Men man kan ju inte hålla sig så man sätter sig och börjar om storyn igen. Så därför ger jag den på gränsen 10.

Spelet i helhet 10 /10 såklart

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10