Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ratchet & Clank: Tools of Destruction

Playstation 3
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    Insomniac Games, SCE/WWS
  • Antal ägare
    100
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.3

Speltest av tol

Inskickad av tol den 07/01 -10 21:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Ratchet är en Lombax (en kattras) som har blivit hjälte sedan han har räddat sin galax 5 gånger. Clank är en robot som tillverkades i en robotfabrik på en planet långt borta. Han råkade stöta på Ratchet när hans rymdfarkost störtade på planeten Veldin.

Nu har dom båda hjältarna bosatt sig på planeten Kerwan och tar ledigt från sina äventyr.  När Ratchet lagar deras skepp så ringer Kapten Quark och säger att dom behöver hjälp på planetens försvarscenter. Ratchet och Clank far ditt för att rädda planeten, men på vägen så råkar Ratchet ha isönder skeppet så dom får fortsätta till fots. När dom är framme så är Quark inte där och dom stöter på kejsaren Tachyon, en elak liten varelse som vill utrota Lombaxerna. Ratchet och Clank lyckas fly, men dom störtar sen på planeten Cobalia. Så nu ska man hitta Quark och rädda galaxen och hitta Lombaxhemligheten innan Tachyon.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ett av dom bästa spelen som jag har spelat. När jag köpte det så trodde jag att det här var samma typ som dom andra Ratchet & Clank-spelen, men det var tio gånger bättre. När jag spelade spelet för första gången så sa jag vilket grymt spel. Grafiken är mycket bättre än dom andra spelen och spelkänslan känns så härligt för det ser precis ut som om man var inne i spelet. Dom som gillade dom gamla Ratchet & Clank-spelen ska testa det här.

Betyg till spelet
Grafik: Mycket bra, snygga färger och effekter så det ger jag en mycket starkt 9.

Spelkänsla: Den är så härlig. Man bara älskar när Ratchet slår i marken eller när han flyger med Clanks Zoniervingar så den ger jag en 10.

Ljudet: Det passar perfekt. Dom svenska rösterna passar gubbarna utmärkt och det får en 9.

Hållbarhet: Spelet kommer att hålla i många år. Det finns ingen risk att den skulle gå isönder för det är så välgjort och får en 9.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10