Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mirror's Edge

Playstation 3
Mirror's Edge
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    EA DICE
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.6 8.7

Speltest av Spiner_

Inskickad av Spiner_ den 13/01 -09 23:03

Handling / story / vad man gör i spelet
När jag startar spelet i min Playstation 3 har jag stora förhoppningar på vad som komma skall, jag hade spelat demot flera gånger om. Jag kunde alltså inte få nog av spelet, men hur blev slutresultatet egentligen?

Spelet börjar med att man får göra en träning (detta är valfritt) som går igenom de grundläggande rörelser och hur du avväpnar fiender. När du klarat den träning så får du spela en prolouge, den här är hyfsat lätt, även om du spelar på den högsta svårighetsgraden. Du hoppar genom staden, kryper inne i lufttrummor, och slåss mot poliser.
När du klarat prolougen så börjar spelet på riktigt och själva storyn berättas. Du är en budbärare som hoppar genom en ren stad utan brottslighet. Alla hemliga meddelanden via datorer kontrolleras av poliser. Därför måste man nu leverera meddelanden via hustaken med så kallade ”Runners”. För att du inte ska behöva sakta ner farten finns "Runner Vision" som visar dig var du ska springa. Till exempel om du ska slå in en dörr, så är den röd.
Alltså handlar spelet kortfattat om att du hoppar genom hustaken och inne på kontor osv för att leverera hemliga meddelanden.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är det bästa jag spelat än så länge, storyn är superbra om man lyssnar på dialoger. Du måste även tänka och reagera snabbt eftersom du får meddelanden via en hörlur i ditt öra, där berättas det ofta var du ska göra.

Det är lite tråkigt att spelet är så kort bara, det tar ca 5 timmar att klara spelet på ”standard svårighetsgraden”, som är normal. Dice (utvecklarna) har tänkt till riktigt mycket med Runner Vision, mycket smart. Alltså tycker jag att spelet är väldigt bra

Betyg till spelet
Grafik: Det är supersnygg grafik i spelet, designen är underbar. Staden ser sådär "ren" ut, det passar väldigt bra till spelet.
Spelkänsla: Du känner dig verkligen som Faith när du spelar. Du hör dina andningar och ser dina svängande armar.
Ljud: Musiken i spelet är också den mycket bra, min favorit låt är den av Lisa Miskovsky, Still Alive. Den passar väldigt bra till spelet och ger en bra stämning.
Hållbarhet: Detta är det sämsta med spelet, det är väldigt kort. Som jag nämnde innan, går det på några få timmar att klara spelet. Men det som räddar spelet är Time Trials, där springer du på tid och tävlar mot andra.

Spelet är inte helt perfekt, men det är jättebra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10