Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mafia II

Playstation 3
Mafia II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 augusti 2010
  • Utvecklare
    2K Czech
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.9 9.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 21/09 -10 21:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Vito Scaletta, är huvudpersonen i Mafia II. Han träffade Joe, en snäll och omtänksam person när Vito bara var 18 år. Det var då Joe, och Vito började göra kriminella saker. Efter en, krossad ruta och en stulen värdesak blev Vito tagen av polisen. Men Joe kom undan. Vito skickades till kriget i Sicilien där han är tvungen och kriga mot andra. Senare tillsammans ger dom upp och Vito kommer tillbaka till Empire Bay ("New York"). Efter avstigningen från tåget står, Joe och väntar på sin bästis Vito Scaletta och tillsammans åker dom iväg med Joes bil. Senare i spelet blir det svårare och svårare, du får träffa nya ansikten för det mesta. Du får slåss, skjuta och alltmöjligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker, att Mafia II är bäst. Det är helt enkelt bäst, det är jättelångt och verkligen svårt och verkligt. Det är roligt att, man kan tanka sin bil om man börjar få slut på bensin. Eller bara tvätta bilen. Man får en hel del lägenheter. Till exempel först så får man sova i Joes lägenhet där det är stökigt för det mesta. Men du kommer få en riktig överaskning senare, i Joes lägenhet. Och man får också ett vackert hus i Empire Bay. Det är roligt, att spelet är verkligt och att han man spelar som (Vito Schaletta) rör hela tiden på munnen när han pratar. Förutom när han tänker inom sig.

Betyg till spelet
Betygen får högsta betyg:
Grafiken är den, bästa. Verkligt hela tiden och det är roligt. Allt precis allt är verkligt. Grafiken får 10/10.

Spelkänslan är också bra. Man lever sig in i spelet jättesnabbt, bara för det är så otroligt roligt. 10/10.

Ljudet får också 10/10. Bara för man hör folk inne i lägenheten prata med varandra. Och så står poliser utanför andras dörrar och bankar och skriker. Och utanför också, Till exempel gatorna.

Hållbarheten får också 10/10. Spelet är jättelångt, enligt mig själv. Och roligt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10