Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Lego Star Wars: The Complete Saga

Playstation 3
Lego Star Wars: The Complete Saga
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    9 november 2007
  • Utvecklare
    TT Games
  • Antal ägare
    29
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 8

Speltest av cez2

Inskickad av cez2 den 21/10 -08 21:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns 1 till 6 banor som filmerna.Så börjar du med bana 1 så motsvarar den Star Wars filmen, den första. Ta inte fel nu alla nybörjare, jag menar 1:a filmen inte den 4:e filmen.
Man börjar på baren "mos easly" där man går omkring och kan välja olika banor. Där finns en bar och där kan man köpa nya gubbar och guld lego bitar och mycket mer.

Man måste klara av bana 1, första filmen innan dom andra 5 banorna låses upp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker den är ganska bra, men det dåliga är att man måste ta blåa mini kit på tid, vilket är ganska svårt och när man nått typ 90% av spelet så blir det tråkigt att spela om samma banor.
Men det är ganska roligt att spela den ibland när man inte har spelat på ett tag. Det tog ganska lång tid att knäcka spelet, 4 veckor utan fusk!!

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är riktigt bra. Det ser fint ut och är roligt att allt är i lego. Detta gäller på playstation 3 och jag vet inte hur grafiken ser ut på t ex Wii. Även spelkänslan är grym, det känns som legogubbarna är riktiga. Dom gör som man vill och allt går i snabb takt. Det känns coolt att svinga lasersvärdet precis som en riktig Jedi! COOLT! Ljudet är helt OK och hållbarheten är helt OK. För även om du har knäckt spelet så kan du när regnet strilar ner ta dig en liten stund tillsammans igen med dina kompisar i Lego Star Wars The complete saga. So let the force be with you.

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10