Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











inFamous

Playstation 3
inFamous
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 maj 2009
  • Utvecklare
    Sucker Punch
  • Antal ägare
    34
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/09 -10 10:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Det första man ser i spelet är en park där folk går och på skärmen står det att jag ska trycka på start knappen, jag gör det med en gång hör man skrik och `PANG´ ser man en elektrisk våg komma. Sedan efter smällen så vaknar Cole upp och han är personen man är i spelet. Det var han som hade bomben på sig när den exploderade men det var inte han som hade utlöst den han skulle bara leverera den till någon. Tack vare bomben så har han nu fått Elektriska krafter och med dom krafterna är han oövervinnlig och nu kan jag som spelare bestämma ifall jag vill vara stadens beskyddare eller om jag vill vara stadens förgörare. I spelets gång så kan man uppgradera sina krafter och så kan man få fler krafter och med dom krafterna kan man döda fiender. Nu går vi till Historien, Eftersom att Cole nu har krafter vill han hitta och förgöra den som hade gjort bomben och han vill också komma ut ur staden. Han träffar en Kvinna från FBI som säger att hon ska få ut honom OM han hittar hennes man, så I en stor del av spelet så gör man man uppdrag år FBI under tiden man letar efter kvinnans man. tillslut hittar man också bombens skapare som heter Kessler och man försöker döda honom. Ifall ni vill veta mer köp eller hyr spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker mycket om detta spel, eftersom att det är en öppen värld och man kan klättra på hus och sånt. det är också underhållande att döda fiender med sina krafter man kan till exempel kasta ner fiender från taken och man kan också kasta en bil på dom ifall man vill. Men det ända jag inte tycker om är att spelet känns lite kort och det känns som att man gör samma sak hela tiden. Men ändå är det en av mina favoritspel till Playstation 3.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken 7/10 eftersom att det är lite glitchit och upplösningen är lite dålig.

Jag ger spelkänslan 9/10 eftersom att när man spelar så glömmer man bort att man har en handkontroll i handen och det känns som att karaktären gör allt själv.

Jag ger ljudet 9/10 eftersom att musiken är väldigt annorlunda mot vad jag hör tidigare i mitt liv, också det att alla ljud är gjord från skrot och sånt.

Jag ger hållbarheten 6/10 eftersom att man kan spela spelet 2 gånger då alltså som god och ond, men sen blir det tråkigt och man har inte lusta att spela det mer.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 9