Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

Playstation 3
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    90
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.2

Speltest av SephNGamer

Inskickad av SephNGamer den 24/03 -08 14:50

Handling / story / vad man gör i spelet
I Guitar Hero III ska du som rockstjärna gå på turné med ditt band. Du ser på gitarren 5 knappar med färger: Grön, Röd, Gul, Blå och Orange. Det gäller att träffa noterna med din Strum bar. Spelet har hela 72 låtar! Det finns 4 olika svårighets grader: Easy(lätt) Medium(Medel) Hard(Svår) och Expert. Spelet har många populära låtar som "Welcome To The Jungle" av Guns N' Roses, "Rock You Like A Hurricance" av Scorpions och School's out av Alice Cooper. Du döper ditt band helt själv som då också blir din profil. Du väljer din spelare och kan i affären köpa gitarrer, bonus låtar och mera! Och nu kör man också Guitar Battles mot riktiga gitarrister. Dem är: Slash som är med i Gun's N' Roses och Tom Morello som är med i "Rise Against The Machine"

Vad jag tycker om spelet
Spelet är bara så kul. Och det tar en ganska lång, lång stund innan man tröttnar. Det Rockar! Först blir du säkert lite surig för att det är svårt i början, men du lär dig efter ett tag. Men hur som helst så äger spelet så mycket! Gå till närmaste spel affär och köp det. Och en sak till som är bra. Till Xbox360 och PS3 så kan man ladda ner saker också!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är rätt bra, men ibland ser man att vissa saker är lite tecknade, så det blir en 8:a.

Spelkänsla: Rockar! Strum baren går ner jätte lätt när man slår på den. Och färgerna glider också jätte bra! En klar men stor och fin 10:a!

Ljud: Skruva upp volymen på tv:n och börja rocka! Äkta rock stämningen! En Stor guldig 10:a!

Hållbarhet: Räcker länge, men när man fasnar på nån låt och har försökt 1000000 gånger så väntar man lite. Sedan är det bara att köra!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10