Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    29 april 2008
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    257
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av Skyblast

Inskickad av Skyblast den 10/02 -10 22:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet handlar om Niko Bellic, en person från Balkan-området som anländer till USA och Liberty City ("New York"). Niko har kommit hit till sin kusin Roman för han säger att han lever det ''amerikanska livet''. Men det var bara stora lögner. Roman vill ha hjälp av Niko för att Roman har stora skulder till gangsters och maffian. Du ska försöka hjälpa Roman så mycket du kan för då blir han mer vän med dig.

Vad jag tycker om spelet
Det är bra handling och action, fart och spänning. Det känns verkligen som om man är NB. Action har spelet mycket av, det är en viktig del. Farten känns om du kommer i 150 km i timmen i full fart mot en byggnad. Spänningen har suttit flera timmar i mig när jag ska klara ett uppdrag. Det är lite mer skärpta poliser än i San Andreas, men detta gör det svårare att vara kriminell.

Betyg till spelet
Grafiken ger jag en 10:a, man ser verkligen reporna på billarna. Dessutom går allting i naturlig fart, vilket är jättebra för olika vinklar.

Spelkänslan ger jag en 10:a för att man kan utföra snygga stunts. En snygg sak är glidningen till ett skydd under ett anfall.

Ljudet får en 9:a för att ibland hör man inte vad dem säger. Det är ett problem. Fast annars är det bra.

Hållbarheten får en 8:a för man blir trött på spelet om inte klarar ett uppdrag och det inte finns några andra. Fast det händer rätt sällan.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10