Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 10/10 -09 19:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en man, som heter Niko Bellic och kommer till New York/Liberty City. Han kommer för att träffa sin kusin Roman Bellic. Roman har ljugit för Niko, Roman har sagt att han äger fina hus, bilar och tjejer men inget av det är sant, då han bara äger en liten lägenhet och ett taxibolag. Niko blir arg på Roman. Nu får man göra uppdrag åt Roman och andra gangsters som tycker att Niko är en bra man, åk runt i New York döda folk spräng bilar eller hus för Niko Bellic är en man som vill ha betalt för varje mord han gör. Välkommen till Libert city!

Vad jag tycker om spelet
GTA 4 är det bästa gta spel som finns! Det har allt som man önskar sig, till exempel så nu kan man supa, gå ut med polare, spela bowling och kasta pil med mera. Man ser hur verkligt GTA 4 är, om man gämför med GTA 3 eller GTA Vice City. GTA 4 är lika verkligt som på riktigt för det finns smutsiga gator, mörka gränder och fattiga männsikor som går och strosar på gatan fram och tillbaka och väntar på att tjäna ihop några dollar. Det är roligt att man kan kasta sig ut från brinnande bilar slå ner folk eller besök dina polare. Jag tröttnar alldrig på spelet.

Betyg till spelet
Betygen blir så här:
Grafiken är underbar, ja den är helt enkelt jätteverklig, för man ser hur skyskraporna sträcker sig mot himmelen och bilisterna tutar arga på varandra. En tia ger jag till grafiken!
Spelkänslan är jättebra jag lever mig in i spelet fort. Det är mycket verkligt, och jag ger även spelkänslan en tia.
Ljudet är jättebra då man hör folk prata och man hör bilisterna tuta på varandra. Även här blir det en tia!
Hållbarheten räcker jättelänge, jag spelade spelet i flera veckor innan jag klarade det! Många banor är det i spelet så jag ger till och med en tia till hållbarheten!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10