Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av Gustavia

Inskickad av Gustavia den 20/09 -09 14:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att en båt från Europa kommer till Liberty City (New York) och på den båten finns det en man som heter Niko Bellic. Han har lämnat sitt hemland Polen för att starta ett nytt liv i Amerika. Han blir hämtad av sin kusin Roman Bellic som har bott där i över 10 år. Man blir ombedd att köra till Romans lägenhet. Nu avslöjar jag inte mer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är suveränt för att man känner sig som en del av spelet även om man kan gå igenom skyltar och bara kan köra tredjeperson hela tiden så får spelet en 10:a av mig. Många av mina klasskompisar har GTA IV och tycker att GTA är det bästa spelet någonsin och det tycker även jag. Förutom tjejerna såklart.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en 9:a för att det blir lite konstigt ibland som att man har huvudet genom väggen eller går igenom en skylt.

Jag ger spelkänslan en 8:a för man kan inte byta från tredjeperson till förstaperson så det känns inte som att man är Nico Bellic.

Jag ger ljudet en 10:a för att man känner sig så levande i spelet när man spelar med lite för mycket ljud.

Hållbarheten får en 10:a även om jag bara har haft spelet en vecka, men jag har lånat den många gånger på Malmö stadsbibliotek.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8