Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av d0gg3

Inskickad av d0gg3 den 25/08 -08 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som en karaktär som heter Niko Bellic, han kommer till Amerika på en båt för att träffa sin kusin Roman Bellic, som har berättat för Niko att han e rik, att han har massa tjejer och bilar, men det är inte sant, istället så märker Niko att Roman har ljugit för honom.
Roman äger bara ett Taxi företag, men egentligen så åkte inte Niko till Amerika för att träffa Roman, Niko åker till amerika för att han var med i ett krig förut, och han och deras grupp blev förrådda av någon, dom blev överraskade bakifrån och alla Niko's vänner i gruppen dog, förutom 2 st och Niko, som hann fly iväg.
Han hade hört att nån av dom 2 som hann fly med Niko låg bakom bakhållet, och att dom hade åkt till Amerika, så Niko åkte dit för o hitta dom.
Medan han letar efter dom så får man jobba med massa gangster-ledare och maffia's för o kunna tjäna ihop pengar åt sig själv och Roman.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul, de finns mycket att göra, man kan sno bilar, man kan bowla, man kan dricka sprit, man kan va på Internetcaféer och gå in på hemsidor, men inga hemsidor som t.ex Fuska.nu och såna som finns i verkligheten.
Multiplayer är också kul, det finns många Modes att lira på online, som t.ex Free Mode, Deathmatch, Team Deathmatch, Deal braker, på vissa modes kan man döda så man får pengar, och när man får en viss summa pengar så går man upp i rank, och då får man nya kläder, som endast kan användas på online.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10a.
Grafiken är helt otrolig, man kan se varenda detalj i ansiktena, bilarna, bucklorna på bilen, kläderna, vapnen.

Spelkänslan får en 10a.
Spelkänslan är också otrolig, det är väldigt verkligt, jag lever mig verkligen in i spelet.

Ljudet får en 7a.
Ljudet är sådär, det är inte så bra som jag hade hoppats på, Rockstar kunde ha gjort bättre.

Hållbarheten får en 9a.
Hållbarheten e strålande, efter att man har klarat ut spelen finns de fortfarande små uppdrag man kan göra, och man kan liksom bara åka runt och döda, och göra roliga saker efter.
Multiplayer är ett plus på Hållbarheten, vill man inte köra vanliga singelplayer då kör man online.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10