Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Playstation 3
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  257
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.4

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 23/05 -08 23:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Niko Bellic är en invandrare från Ryssland och en veteran från det bosniska kriget. Niko bestämmer sig för att hälsa på sin kusin Roman och försöka uppleva den amerikanska drömmen. När Niko anländer till Liberty City och till Roman märker han att Roman ljuger väldigt mycket för honom. Niko försöker hjälpa honom att komma ur problemen han har med maffiafamiljerna.

Det blir senare avslöjat att den riktiga anledningen till att Niko är i Liberty City är att han ska föröska leta upp den han kallar förrädaren i hans gamla armé. Mannen han söker efter heter Florian Cravic. Under tiden så får du spela som Niko och cruisa runt i staden och möta nya personer.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är extremt grymt men det är stor tvekan om det verkligen är bättre än San Andreas. Såklart så är detta spelet mer realistiskt osv. Problemet i spelet är att det bara är stad och trafik överallt. Ingen öken eller annat vilket gör så att man har inte så stort utrymme. Polisen är inte heller så smart i detta spel. Annars är spelet som vanligt. Uppdragen går oftast ut på att döda 500 personer. Varje gång man kör ett nytt uppdrag så vet man att man ska döda nån.

Betyg till spelet
Grafiken får en tia. Mycket bra grafik. Bästa grafiken hittils i GTA serien.

Spelkänslan får en sexa. Poliserna är sjukt korkade och uppdragen är enformiga. Det som ger spelkänslan är att alla i spelet lever sitt liv. Ingen är lik nån annan.

Ljudet får en nia. Bra musik och röstskådespeleri. Då och då känns Nikos brytning lite väl lustig.

Hållbarheten får en sjua. Det är roligt till en början efter som spelet är realistiskt. Det som inte är realistiskt är att en man kan ta an typ 13 personer på en gång men så är det oftast. Efter alla uppdrag så har man inget att göra eftersom Liberty City är så enformigt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Liberty City har INGEN frihet.

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 6