Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

Playstation 3
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    16 april 2010
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    35
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 6.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/10 -10 18:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är uppföljarna till det första Grand Theft Auto IV. Och nu kommer uppföljarna Grand Theft Auto: The Lost and Damned och The Ballad of Gay Tony.
I The Lost and Damned får du anpassa dig som en en riktig motorcykel vicepresident, Johnny Klebitz. I det spelet finns det ett klubbhus där alla, motorcykelmedlemar i The Lost samlas och snackar. Ledaren i The Lost är Billy Gray som nyligen är tillbaka i gänget igen. Det finns mycket mindre uppdrag än i det första GTA IV spelet, och det är inte så roligt. Men uppdragen är ganska roliga och svåra. Och det finns ganska mycket "side missions" som betyder att det finns uppdrag om man inte vill komma vidare i storyn. Och "side mission" är för det mesta Gang Wars.

I The Ballad of Gay Tony spelar du som Luis Lopez, en mycket pålitlig person som jobbar åt nattklubbsägaren Tony Prince. Du får göra en hel del uppdrag åt Tony, och för det mesta: att skydda honom. I detta spel finns det en hel del nyheter, som bland annat att hoppa fallskärm igenom uppdrag och bara för att ha det roligt utan att göra uppdrag. I detta spel finns det mer uppdrag än i The Lost and Damned. I detta spel finns det cirka 20-30 uppdrag. Det som är lite synd är att man inte kan köpa nya kläder i butiker, som man kunde i GTA IV. Och i detta spel kan man också spela golf.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att "episoderna" är ganska roliga. Men det som är lite synd är att man inte kan köpa nya kläder. Man kan varken göra det i The Lost and Damned och The Ballad of Gay Tony. Men det som är ett stort plus i The Ballad of Gay Tony är att man kan hoppa fallskärm, lite här och där. Till exempel, igenom uppdrag och fritt i spelet. I The Lost and Damned, kan man bryta arm med andra motorcykelgäng eller med ditt gäng. Och det är roligt. Båda episoderna är väldigt bra.

Betyg till spelet
Grafiken i spelen är världsklass. Lika verkligt som i det första GTA IV spelet. 10/10.

Spelkänslan får också 10/10. För att man lever sig in i spelen snabbt, bara för att det är väldigt svårt och roligt.

Ljudet är perfekt. Man hör människorna skrika och slåss med varandra. Eller motorcykelgängen skrika olika saker.

Hållbarheten får också 10/10. Bara för att spelen är ganska långa och svåra.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5