Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 14

Playstation 3
FIFA 14
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    26 september 2013
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    1
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- -

Fler fusk

Guide: Frisparksmål

Inskickat av Falcon_power den 01/11 -13 09:21

18-25 meter
Din motståndare kommer troligtvis att ställa upp med flera spelare i muren.
Med den här varianten så behöver du inte ha någon jättevass frisparksskytt i ditt lag utan de flesta brukar funka bra.

Du trycker på L2 så att en andra frisparksskytt ställer upp. Du ska sikta på den näst innersta spelaren i muren. Sedan ska du använda cirka 1½ bar kraft medan du håller in L2-knappen. Viktig detalj, för att få överskruv på frisparken så bollen dyker så skall du hålla in vänster analogspak uppåt i ungefär en sekund. Om du följer dessa enkla steg så kommer frisparken garanterat fungera. Håll in L2, sikta på näst innersta spelaren, använd 1½ bar kraft och den viktiga detaljen håll in vänster analogspak uppåt i en sekund så gör du mål.

25-30 meter
Det kan även fungera med samma metod som på 18-25 meter på detta avståndet. Annars finns det två olika varianter, jag rekommenderar att du provar båda för att känna vad som känns bäst för dig.

Variant 1
Den här varianten är väldigt lik den första, du tar bara bort det första steget. Du kör alltså endast med en frisparksskytt och denna bör ha 80 eller mer i frisparksprecision. Du siktar likadant som på den första varianten. Sedan håller du in ungefär 2 bar med kraft och håller vänster analogspak uppåt i cirka 1 sekund.

Variant 2
Du bör använda dig av en spelare med minst 80 i frisparks-accuracy och minst 80 i skruv, även bra kraft kan vara användbart. Den här varianten är nog mer relevant för frisparkar mellan 28-35 meter medan den förra varianten är effektivare på kortare avstånd. Det här är också en väldigt simpel variant och beror mycket på vilken spelare du har.

Om frisparken är på högra sidan av planen så ska du sikta på den högra sidan av muren. Du ska sikta utanför målet, du kan tänka dig att en osynlig spelare står bredvid den sista spelaren i muren åt höger, sikta där (bredvid muren) och använd cirka 3½ bar kraft och håll in vänster analogspak så mycket åt motsatt håll (i det här fallet vänster) som du bara kan. Du skruvar nu bollen runt muren och gör det riktigt svårt för målvakten.

Längre avstånd
Från långa avstånd som 35-50 meter så bör du inte prova att gå på skott.
Använd en spelare med bra skruv och skruva den mot mål med nickstarka spelare inne i boxen. Du skruvar genom att hålla vänster analogspak åt det hållet du vill skruva åt. När du skruvar bollen så börjar alla spelare springa åt det hållet (mot mål i det här fallet) vilket gör att man får bra tryck på nicken vilket sedan kan resultera till ett mål med lite tur.

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.