Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry 2

Playstation 3
Far Cry 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 oktober 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    30
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.2 8.3

Speltest av 0pPerAxz0r

Inskickad av 0pPerAxz0r den 11/01 -09 15:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Afrika.. Ett stort land.

Du springer runt på en yta som är så stor som 50kvadratkilometer stor. I böran körs du från flygplatsen till ditt hotell där du också träffar på en patrull som inspekterar er och föraren erbjuder dem öl för att slippa igenom.

”The Jackal”.. The Bastard som delat ut vapen till båda sidorna. Sidorna är UFLL och APR. Du gör uppdrag för båda lagens ledare. De kan vara massa olika uppdrag som att döda den personen och annat. Oftast ringer de en kompis när du kommit ut ur APR/UFLL huset och säger att du ska komma till ett Safehouse så erbjuder han dig ett bättre sätt att göra uppdragen på. Haken med att om du tar hans uppdrag finns de chans att din kompis dör. Du får en ny kompis.

Vi tar de dåliga med de först, som bara är en sak. De långa resorna. De kan vara skit tråkigt att åka igenom hela banan bara för att döda någon gubbe. Som tur finns de också busstationer som kan ta dig till platserna eller iallafall nära den så kan du köra resten sen. De som är bra är att du har nästan aldrig spelat igenom spelet. Du kan hela tiden infiltrera en by på ett annat sätt. Eller så kan du hoppa över dina vänners uppdrag och bara ta APR/UFLL’s uppdrag. Du kan fast göra så att du möter en utpost på vägen till uppdragen och eldar upp hela utposten, eller så tar du en sniper och använder den för att döda alla där.

Du kan ha massor med vapen och två stycken olika granater. Granaterna är Molotov Cocktail och en vanlig granat som bara sprängs. Vapnen finns de massor men min egen favorit är Flamethrower. Den skjuter ut massa eld så de börjar brinna.

Du kan också göra uppdrag för vapenboden så du får nya vapen du kan köpa.

De som är väldigt kul med spelet är elden. De är så roligt att leka när du fast är ute på ett uppdrag. Elda upp lite savann här och där.

Fast de är långa resor, är de bra när de går att spara under uppdragen. Så fast du skulle dö men har sparat nära platsen behöv du inte åka hela vägen igen. ^^

De finns också något som heter diamanter. De är vad du får betalt med i spelet. För dem kan du köpa olika nya vapen. Om du tar upp din karta har du en typ telefon bredvid den som har en liten grön sak som kan blinka. Gör den det har du en diamant väska någonstans i närheten.

De finns väldigt mycket att berätta men man måste uppleva spelet själv. De är ett fantastiskt gjort spel.

Utvecklare: Ubisoft
Spelmotor: Dunia
Release: 23 Oktober i Europa.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är väldigt bra! Som jag sa har man nästan aldrig spelat igenom spelet! De är absolut värt att köpa eftersom man får väldigt mycket speltimmar upp på det. Jag spelar de nästan hela tiden eftersom de är så bra! De enda dåliga är som jag sa de långa resorna men de är egentligen inte så farligt eftersom man ändå kan möta fiender på vägen så du får nånting att göra.

Betyg till spelet
•Grafik: Väldigt bra! De har verkligen satsat mycket på de här spelet. De enda som de kunde ha gjort bättre var elden men den är nog bra som den är för de. 9och ett halft men ändå en 10 ; )

•Spelkänsla: Man lever sig verkligen in i spelet. Man kan skrämma sig när en bil sprängs utan att man märker det. Men den kunde nog varit bättre men de får en 9.

•Ljud: De är faktiskt bra! Elden har ett väldigt bra ljud när de brinner och vapnena låter väldigt troligt. 10/10.

•Hållbarhet: Den är väldigt bra men man tröttnar ganska snabbt på grund av de långa resorna så man orkar inte spela men de får nog ändå en 9.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 5 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9