Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead Space 3

Playstation 3
Dead Space 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 februari 2013
  • Utvecklare
    Visceral Games
  • Antal ägare
    0
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 -

Fler fusk

Tips: Ration Seals

Inskickat av Fuska-nu den 04/08 -13 07:31

Ration Seals
Många undrar vad Ration Seals är och vad man ska göra med dem. När du är vid en "Working Bench" kan du gå direkt till PlayStation Store där det finns dräkter, vapen och massa annat. Men det finns bara en sak du kan köpa för Ration Seals och det är tre olika resurspaket.

Den första kostar 10 Ration Seals (RS).
Den andra kostar 30 RS.
Den tredje kostar 60 RS.

Men det är något speciellt med dem också.  Den andra motsvarar två stycken av den första men du får en med 50% chans på en andra MK-V del (mark 5) alla MK-V delar är lite speciella, för att dem ger lite extra i till exempel "Clip" (magasin) så du får mer skott. Den tredje motsvarar 5 av den första så får du 2 med 50% chans på en tredje MK-V del.

Hur man får Ration Seals:
I kapitel 5 hittar men en Scavenger Bot (en av tre, de två andra hittar du i kapitel 8 och 13). Det är ett mekaniskt djur eller liknande som hittar resurser åt dig medans du fortsätter att göra dina uppdrag. Det tar 10 minuter för den att bli klar, om du inte har "Bot Accelerator" som man kan köpa på PlayStation Store för 45 kronor. Den gör så att det bara tar 5 minuter för den att bli klar. Med den boten får man även sina RS.

Det bästa stället att hitta RS (vad jag har upptäckt) är vid "Weapon Crafting Area". Det är där jag får mest RS (har inte upptäckt någon skillnad med dem andra resurserna).

Det går bara att hitta dem tre bottarna och för många har en försvunnit. Det  beror på att man kör kapitel ett en gång till, det är en glitch som inte är patchad än. Så försök att undvika att spela kapitel ett flera gånger.

Bonusar för att klara spelet
Många som klarat spelet har inte fått de bonusar som man vanligtvis får efter sista kapitlet (kapitel 19). Till exempel får man 3 damage och 3 clip medan man i vanliga fall har 2 damage och 2 clip. De som inte fått sin bonus har antingen kört sista banan i Co-Op eller så har man kört på lättaste svårighetsgraden. Klarar man spelet på "Impossible" får man ett vapen som heter Handgun, och det är en handske med oändligt med skott och dödar otroligt enkelt.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.