Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: World at War

Playstation 3
Call of Duty: World at War
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Treyarch
  • Antal ägare
    68
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Ormas

Inskickad av Ormas den 04/12 -09 20:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett FPS (First Person Shooter) som är skapat av Treyarch.

Man spelar som två olika roller, både som en amerikansk soldat och som en ryss. Spelet utspelar mot slutet av det andra världskriget där man får utkämpa viktiga strider, allt från smygande banor till mer öppna stridsfält. Man kan spela 2 spelare i ett delat-skärm-läge eller om man spelar online kan man köra upp till 4 personer i storyläget.

Man kan även spela multiplayer, där du strider på mindre banor och ska försöka döda dina motståndare. Eller vad du ska göra beror på vad du spelar för sorts game. Det finns också "search and destroy" som går ut på att ena laget ska placera ut en bomb och andra laget ska stoppa dem. Man byter sedan roller och de som försvarade ska nu placera ut bomben.

I onlineläget kan man även förbättra sin spelare genom att spela bra. Man dödar mycket och klarar av olika mål och får i belöning höjda ranker. Den högsta ranken är 65 och för varje rank man går upp och varje mål man klarar kan man få olika vapen och uppgraderingar till vapnen.

När man klarat hela spelet så låser man upp en "Nazi Zombie"-bana som är extremt kul och underhållande. Det går ut på att man ska försvara sig i ett hus och akta sig från att dö medans zombies kommer och attackerar. Man börjar på level 1 och när level 1 är avklarad kommer man till level 2 o.s.v. Man ska alltså överleva så många levlar som möjligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är grymt! Det är riktigt roligt och tack varje zombiebanorna kan man spela mycket varierat och tröttnar därför nästan aldrig.

Mina favoritbanor är som ni förstår "Nazi Zombie"-banorna, där man ska överleva mot zombies. Jag brukar spela det väldigt ofta med mina kompisar och det är extremt kul! Man tröttnar aldrig, man vill bara slå sitt eget rekord hela tiden och hitta nya taktiker att spela på.

Detta är ett spel jag verkligen rekommenderar!

Betyg till spelet
Grafik:
Det är inte den bästa jag sett och vet många spel som har bättre. Jag tycker att det är väldigt suddigt på långt håll och ger spelet en lite högre svårighetsnivå för att långa avståndsstrider bli svåra. Alltså är grafiken inte den bästa, så ger den bara en 7:a.

Spelkänsla:
Den är enormt bra! Man känner sig så inne i spelet så det är helt otroligt! Speciellt under zombiebanorna som är mycket svåra och därför får man lätt in den härliga känslan. Första gångerna rös man när man såg en zombie komma mot en, men nu tar man det lugnt när det kommer 20 stycken mot en. Man blir mycket insatt i spelet och diskuterar gärna nya taktiker med andra för hur man ska komma längre. En självklar 10:a!

Ljud:
Det är mycket bra. Det är många röster inlagda i spelet så man hör hela tiden någon säga något, så man får väldigt god inlevelse vilket är bra. Jag är ingen ljudexpert, men detta är i alla fall vad jag lägger märke till. Men enligt mig så är den bra. Jag ger den en 9:a.

Hållbarhet:
Att det finns så mycket olika att spela, allt från att följa storyn till att försvara sig mot zombies gör att blir så varierat och man tröttnar aldrig. Mot zombies kan man spela så varierade taktiker vilket gör att det inte blir långtråkigt. Jag ger det en 10!

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10