Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Playstation 3
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    109
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av errespelo den 25/05 -10 22:17

Det är alltid bra och hålla koll på klasser och då kan jag berätta vad som är bra och ha för klasser man ska ha på några spel lägen. På Team Deathmatch är det bra och ha en klass som är effektiv och döda med och ett vapen som är bra. Då tycker jag man ska ha schar, tar21, ACR eller ak. Perken kan vara Sleight of hand, marathon eller scavenger. Det röda perken rekommenderar jag som stopping power eller om du har explosiva vapen så går det med danger-close.

På free-for-all är det bra och ha en låg profil och då är det bra och ha ett ljuddämpat vapen och ett smidigt vapen. En k-pist (sub) är ganska smidigt och skönt och ha när man kör free-for-all.

På dominaiton (med flaggor) rekomenderar jag assault rifle med granatgevär. Och på equipment är det bra och ha C4, för om man lägger en C4 vid flaggan och man sedan hör eller ser att den är övertagen så är det bara detonera C4. Det bästa perken på dominaition tycker jag är scavenger för att plocka upp granatkastarskott och C4 (explosiva saker) och danger-close för alla granatkastarskott och C4 för att spränga med högre skada. På gröna perket kan man ha nästan vad som hellst.

Fusket har betyget 8 (4 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

LASER8000 den 14/10 -11 20:21
visste du att om du slänger en C4 på t.ex C och sedan plockar upp ammo, så måste du slänga iväg de C4 som du fick, då kan du detonera båda, så det finns både en fördel och nackdel med detta

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.