Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Playstation 3
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    109
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 10

Fler fusk

Tips

Inskickat av Eplex den 18/02 -10 11:28

Om du och din kompis ska köra banan Highrise så har jag ett par bra ställen som du kan snipra ifrån:

Ställe 1: Ungefär i mitten av banan så finns det en liten vit byggnad med en stege på sidan, klättra upp för den. Sen så till vänster så ser du några plankor som hänger i luften, hoppa ner på dem (obs. ta inte de till höger). Sen så går du längst ut på plankorna och hoppar upp på underdelen av en lyftkran. Gå längst ut till vänster och hoppa upp på något av räckena på sidorna och sedan måste du väldigt försiktigt gå uppåt på metallbitarna ända tills du ser en liten, liten plattform som du kan lägga dig på och snipra din kompis.

Ställe 2: Än en gång så ska du gå upp på underdelen av lyftkranen, men nu ska du gå åt höger istället för vänster. Gå längst till kanten och sedan hoppa upp på vagnen som hänger där. Hoppa av vagnen, men luta dig mot väggen så att du inte ramlar ner och när du gått den lilla raka (sväng inte) sträckan så hoppa in genom fönstret (måste trycka så att du smyger, annars är du för hög). När du gått in genom fönstret så ska du fortsätta rakt fram tills väggen (ramla inte ner) och sedan så ska du hoppa ut på den vagnen som är utanför fönstret och börja snipra.

Ställe 3: När du gått ut från en av de stora byggnaderna ska du gå åt höger så kommer du att se en vagn som hänger lodrät så att det är som en stege, hoppa och klättra upp för den (det kan ta ett par gånger för det är svårt ibland). När du har klättrat upp ska du gå under fönsterna (finns en liten bit att gå på) och fortsätta hela vägen (obs. vid kanterna så blir det ganska svårt att komma förbi). När du gått hela vägen på fönsterna så kommer du att se en vagn som vägen lite snett, hoppa upp på den och ställ dig uppe på den. När du har ställt dej på den så tryck X två gånger så kommer du att hoppa upp precis jämte ett stängsel, gå åt vänster så kommer du upp på taket av en byggnad. Ett bra sniperställe.

Hur man kommer utanför banan på Karachi.

Först så ska du gå till ett ställe som ligger ungefär i mitten av banan.(där det är 5 eller 6 pinnar som går upp ur marken)
Sedan ska du gå upp på stegen som du ser där. hoppa upp på den lilla lådan över stegen och sedan upp igen. Nu ska du gå så långt bak som möjligt (så långt från den närmsta pinnen som möjligt)
Och sedan ska du springa och hoppa och landa på pinnen. Obs. du behöver lightweight, marathon och jag rekommenderar one men army eller one men army pro.
Sedan så ser du en pinne åt vänster, hoppa till den och sedan till nästa pinne.
Nu så ser du massa balkonger framför dig, hoppa till den som ligger i samma höjd som pinnen du står på.
Sedan ska du hoppa till den balkongen som ligger till höger om den du står på.
Nu ska du hoppa till den pinnen som du ser till höger och sedan den som är framför den.
Nu står du på en liten pinne, och har en söndrig vägg framför dig, hoppa och ställ dig på kanten av väggen. Gå försiktigt åt vänster och gå in i hålet i väggen där.
Hoppa över hålet vid trappan och gå upp för trappan, sedan är det en kant av en vägg som nästan går diagonalt, hoppa upp för den.
Nu ska du gå framåt tills du står på träpinnar. Gå hela vägen tills träpinnarna slutar och om du hoppar ner där ifrån (behöver commando pro) så är du utanför banan. (inte om du hoppar mot där banan ligger.

Fusket har betyget 6.4 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Eplex den 23/02 -10 15:58
snälla kommentera lite... plzz

ZEPPE den 06/04 -10 20:44
Hur menar du på 3:an??? Kommer inte upp!!

ZEPPE den 06/04 -10 20:56
Du behöver inte svara kom på det nu superbra fusk visste inte om stället från början tack! =)

sparkyjohan den 21/06 -10 12:59
på sställe 3 vid den lodräta vagnen så hoppar man mot den sen släpper man hoppknappen så kommer man att fastna på den som en stege, sen e det bara att klättra upp på den och sen e det bara att fortsätta på fusket som han sa :)

LASER8000 den 14/10 -11 20:32
du eplex, man ska försöka ''landa'' vid det som typ är handtag

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.