Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCall of Duty: Black Ops II

Playstation 3
Call of Duty: Black Ops II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  13 november 2012
 • Utvecklare
  Treyarch
 • Antal ägare
  2
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 6.3

Speltest av Weezing

Inskickad av Weezing den 11/12 -12 13:45

Handling / story / vad man gör i spelet
I Call of Duty Black Ops 2 så finns det tre olika spellägen. Campaign, som är uppdrag, multiplayer, som är flerspelarläget samt zombie.
I campaginläget så spelar du som olika soldater under olika epoker.
Spelet börjar med att du besöker din väns pappa och pratar med honom om ett uppdrag du ska utföra där du ska mörda Menendez. Eftersom att han har slagits mot honom 40 år tidigare.
Då börjar han berätta flera olika saker och du får spela som din fader ett par uppdrag.

I flerspelarläget så ska du ta rollen som en soldat online. Du låser upp olika vapen och uppgraderingar ju högre nivå du går upp i. Det finns flera olika banor samt spellägen. De bästa från tidigare samt några nya.

I zombieläget så ska du och upp till 3 vänner slåss emot zombies. Det finns tre olika spellägen inom zombie även, survival, där du ska överleva så länge so möjligt med dina kamrater, tranzit, där du och dina kamrater ska åka runt i en buss och samla vapen för att överleva, samt grief, där ni är två lag och väljer själva om ni vill samarbeta med varandra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är helt okej. Det är snabbt och actionspäckat. Dock, så om du har spelat något tidigare CoD spel, så har du i princip spelat det här även. Det är inget "nytt" i princip. Det är samma spelmotor som dem använde i CoD 4 och det är inte mycket som skiljer spelen åt. Det bästa som är nytt enligt mig är istället för killstreaks så finns det scorestreaks. Så istället för att få x antal kills på rad så behöver du få x antal score istället. Och du får score för kills, assists, captures m.m. Det tycker jag är bra så att spelet blir lite mer "casual".

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är helt ok. Vapnen är väldetaljerade, men världen i sig är inte så speciell. Samt effekterna är ganska "dated". Om man jämför, som man egentligen inte ska göra, med andra spel på marknaden, så ligger CoD lite efter.

Spelkänsla: Spelkänslan i CoD är ganska medioker. Effekterna är ganska tråkiga och man "lever" sig inte in så mycket.

Ljud: Ljudet är tråkigt, monotomt och stelt. De flesta vapen låter likadant, speciellt om de har en ljuddämpare på.

Hållbaret: Det är här CoD regerar, det går inte att lägga ifrån sig kontrollen! Det är så otroligt kul att kasta en "concussion" granat och slänga sig bakom en vägg och vänta in motståndaren. Det är därför dem har lyckats släppt samma spel 5 år i rad.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5