Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Assassin's Creed II

Playstation 3
Assassin's Creed II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 november 2009
  • Utvecklare
    Ubisoft Montreal
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Du heter Desmond, du är en fånge som utsättes för experiment. Företaget kallar sig för Abstergo och de har skapat en maskin som kan ta en tillbaka i tiden, programmet som de byggt heter Animus. Där tar de sig tillbaka i tiden för att finna två mäktiga föremål, med ont syfte.
En dag så rymmer Desmond med Lucy och med hjälp av två andra så skaffar de sig en egen Animus, där skickar de tillbaka Desmond till 1500 talet så han får leva som sin förfader, Ezio.
Ezio var en lönnmördare vars far blivit förråd och hängd och Ezio svor på att hämnas. Nu ska både Desmond och Ezio sätta stopp för detta som pågår.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spelet. Det är mycket roligare än det förra.
Nu har man många fler vapen, man kan till och med välja bland en massa kläder! Man kan simma, vilket man inte kunde i det förra spelet. Tycker helt klart att detta spelet är roligare än det förra, med tanke på alla nya saker o.s.v. Det finns hela tiden nya roliga saker att klara av!

Betyg till spelet
Grafiken får helt klart 10/10, bättre grafik får man leta efter! Allt är så snyggt, skönt, detaljerat så gott som in i minsta lilla detalj.
Spelkänslan är riktigt bra och kontrollerna till spelet passar perfekt också! Grafiken gör att man bara lever sig in ännu bättre och det är en bra historia i spelet. 10/10
Ljudet är riktigt bra, musiken passar perfekt och man kan höra folket nere på gatorna. 9/10
Efter att man klarat spelet så är det inte så kul länge. Det går väl att köra om någon gång till, men man njuter under tiden man spelar. 9/10

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10