Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAssassin's Creed II

Playstation 3
Assassin's Creed II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  58
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/07 -10 05:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som Ezio Auditore som är Giovanni Auditores son under ett tidigt 1400-tal. Giovanni är en bankman som tillsammans med ens bröder blir hängda för förräderi. Man själv, sin mor och sin syster, Claudia, flyr från Florens till Monterogini där ens farbror har ett stort hus.

När man kommer dit får man reda på att ens far inte var en bankman, utan egentligen en lönnmördare. Ens farbror, Mario, övertygar Ezio om att stanna och lära sig lönnmörda. När väl detta hänt ska man hämnas på de tolv personer som svikit ens far. Man får resa genom en rad städer såsom Florens, Toscana, Venedig, Rom, Romagna, Flori med mera. Man kommer möta både vänner och ovänner... bland annat är ens bästa vän Leonardo Da Vinci!

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är väldigt kul. Det är inte alls lika enformigt som ettan. Du kan köpa nya dräkter och vapen. Om du har spelat ettan vet du säkert vad "The Hidden Blade" är.
I det här spelet har du två "Hidden Blades" vilket ger möjligheten att döda två personer samtidigt. Du kan även slåss med The Hidden Blades, inte som i ettan.

Du kommer även att uppdatera knivarna med en liten pistol och en giftmekanism.
En sak som är väldigt kul är att du kan ta dina fienders vapen och använda dem emot fienderna. Uppdragen är också väldigt roliga och varierande. Det är också bra att man kan simma i spelet. Men... det är ju lite overkligt med tanke på att Ezio har en rusting på sig. Men det är bara bra att man kan simma. När man har spelat igenom splet finns det även massor av sidouppdrag t.ex. brevleveranser, lönnmordsuppdrag, strykuppdrag och mycket mer. Man kan stjäla från folk också, genom att ficktjuva.

Det finns nog bara två saker som är negativa: Spelet är för lätt! Man kan liksom hålla in en enda knapp så skyddar man sig mot typ sju personer. Jag tycker även att det är lite svagt att de inte har slängt in något onlineläge. Men spelet är bra som det är. Man får lära sig lite geografi, historia och språk också, det är bra!

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är den bästa jag sätt i ett spel tror jag. Spelet är så grymt detaljerat! Människorna i spelet är väldigt verklighetstrogna. Men någon gång har jag väl sätt någon glitch. Grafiken får en 9:a

Spelkänsla: Spelkänslan är väl bra. Man känner sig verkligen när man smyger sig på ett offer, fäller ut lönnkniven och sticker den i ryggen på personen. Man lever sig verkligen in i spelet och man vill bara inte sluta spela! Spelkänslan får en 10:a!

Ljud: Man tänker faktiskt inte så mycket på ljudet men det är väl bra, man hör när folk pratar och en massa fotsteg. En 9:a!

Hållbarhet: Tyvärr är inte spelet så kul efter att man har spelat igenom spelet. En 8:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10