Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

WWE Smackdown vs. Raw 2006

Playstation 2
WWE Smackdown vs. Raw 2006
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  11 november 2005
 • Utvecklare
  Yuke's
 • Antal ägare
  131
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.3

Speltest av kakan7

Inskickad av kakan7 den 06/01 -06 14:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta är amerikansk showbrottning. En sorts brottning som mest är skådespel men har endel verkliga inslag. I det här spelet ska man med en "superstar" från SmackDown och RAW och försöka vinna olika tittlar eller bälten. Man kan också om man vill vara General manager åt t ex. RAW och skapa matcher. Man kan också välja om brottaren ska slåss rent eller fult, om de slåss fult kan de peta motståndaren i ögona.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var kul och bra. Det är bra om man gillar amerikansk showbrottning men andra kan ha minst lika kul. Den här sporten passar bra för spel då man verkligen få alla smällar att bli verkliga. Personligen gillar jag den här sporten. Jag såg det mycket när det gick på Z tv. En kul match är "Fullfill your fantasy." man år en "Diva" (tjej) i en match där ringen är utsmyckad men en rosa duk och en säng. man ska B.L.A. slåss med kuddar och försöka ta av varandras kläder så bara underkläderna är kvar.

Betyg till spelet
Grafiken är bra inga stora missar. Spelkänslan är bra. Om man t ex. är irriterad över något så är der skönt att slå till motståndaren med en stol. Ljudet håller, det är några större missar här än i grafiken. B.L.A. om man spelar Hell in a cell ( en slags bur med ett tak över) och man står på taket och kastar ner motståndaren till golvet så låter det som man kastade honom på taket. Hållbarheten är bra, sesongläget har inte någon större variation i början men vem man väljer så kan det bli lite olika.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9