Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown vs. Raw

Playstation 2
WWE Smackdown vs. Raw
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    12 november 2004
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    164
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av cool_simme

Inskickad av cool_simme den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
jaha då har vi kommit till den här delen då som ni borde fårstå om ni har sett programmet så är det ett wrestling spel
och man ska slåss och försöka vinna matcher som t.ex. ladder match eller hell in a cell, tag team match eller handicap och mycket mer.. kul spel.. mina favorit stjärnor är triple h, batista och rey mysterio..

Vad jag tycker om spelet
ja tycker att spelet är väldigt kul och man kan använda många "vapen" som de kallas och man kan göra gubbar och ändra på andra gubbars moves och sådana grejer.. man kan låsa upp legends som t.ex. the rock, andre the giant, legend undertaker och masked kane ock några till.. ett litet tips bara:KÖP WWE SMACKDOWN! VS. RAW..

Betyg till spelet
grafiken i ringen och entrance filmerna är bra gjorda och gubbarna som sitter å pratar är också bra men publiken är väldigt dåligt gjord.. spelkänslan är bra för man kan sitta hur länge som helst om man kör season eller bara exhibition..
ljudet är halv bra för man hör när man slår i marken och slår med saker t.ex. stolar och stegar eller bord.. hållbar heten är strålande för man kan spela i månader utan att tröttna och om man tröttnar på en gubbe så kan man alltid välja en annan..

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9