Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE Smackdown! Shut Your Mouth

Playstation 2
WWE Smackdown! Shut Your Mouth
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    Yuke's
  • Antal ägare
    51
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/08 -05 09:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling:

Detta spelet handlar om att fightas. Man kan nästan göra alla sorters matcher som att bryta en på ett bord eller att klättra upp på en stege och hämta ett bälte. Detta spelet är något som alla skulle gilla för att alla skulle väl tycka om att bryta en på ett bord.

Att göra en Wrestler:

Man kan göra en egen Wrestler, men det är inte lika kul som att spela med vanliga wrestlers. När man gör en gubbe så ska man tänka på storleken. Wrestlern blir lätt biffig och det är näst intill omöjligt att göra magen bra. Ansiktena har lätt att bli lika, men det är bara om man är nybörjare.

Seasonmode:

I seasonmode kör man i två år. Det är jättekul i jämförelse med det nyaste WWE spelet "Smackdown vs Raw". Man kör omkring 60 matcher på ett år (1 - 2 match/er per vecka). Och året börjar efter Wrestlemania i april 2002. Seasonmodet handlar egentligen om The Rock därav namnet "Shut you're mouth" som The Rock brukar säga (Feel the smell, what the rock is cooking! And Shut you're mouth). Mellan varje PPW är det 5 veckor. När man klarar en match i varje PPW kan man låsa upp filmer, moves eller skapar delar. Man kan även låsa upp nya attires till gubbarna (nya dräkter eller frisyrer, men vissa som får nya attires förändras nästan ingenting).

Movies

Du kan låsa upp 6 filmer. "Shut you're mouth", "WWE Superstars", "Divas", "RVD Special Clips" och "Credits"

I Shut you're mouth filmen får du se när de gör attacker på varandra som The Rock Bottom och Whisper in the wind.

I WWE Superstars får du se små "shots" på wrestlerna och ibland några attacker. Som vanligt är det mest The Rock.

Divas har jag inte klarat, men man får den när man slagit 100 stycken i Slobber Knocker (Förlora mot Triple H efter att ha slagit 93 stycken).

I RVD clips får du se honom när han tränar, slåss eller se bilder på hans sjukt grymma hus ("Palats!!!") och i Credits får man se creditsen.

Vad jag tycker om spelet
Jag kan inte tröttna på spelet och det kan nog ingen annan heller göra. Visst det är från 2002, men vem vill inte va Kane med mask, Mr. Powerful: Brock Lesnar eller Raven?

Jag älskar detta spelet som håller världsklass. Introna får håret att resa sig (Dock inte bättre än Smackdown Vs Raw).

Detta är mitt favoritspel.

Betyg till spelet
Spelet håller världsklass, men har dock brister.

Grafik: Strålande bra, men karaktärerna är för ljusa och rör ibland inte alls på ansiktena (Kan du göra bättre?).

Spelkänsla: Extremt bra. När de sätter en specialare tror man att spelarna ska hoppa i taket av adrenalin-känslan. Jeff Hardy's Swanton Bomb är en sådan eller The Rock Bottom. Oerhört bra spel att spela och man njutet av det.

Ljud: Extremt medelbra. Varken extremt dålig eller extremt bra. De snackar 75 % inte alls. Bara några få meningar. När man kör en match mellan Brock Lesnar och Big Show börjar The King snacka om att man ska titta på Stacy Kieblers ben, men var är hon(!!)? Hade det inte varit för den hårresande entréerna och låtarna då så hade den fått en 3:a!

Hållbarhet: Håller livet ut. Men dock har jag tröttnat efter en slobber knocker match med 93 matcher och förlorade (siktade på 100)!

Med andra ord: Skaffa spelet!

Men ett råd är att spara ihop pengarna så kan du få det nyaste WWE spelet som snart kommer ut. Synd att det är lite väl gammalt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10