Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Worms 4: Mayhem

Playstation 2
Worms 4: Mayhem
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 oktober 2005
  • Utvecklare
    Majesco Games, Team 17
  • Antal ägare
    89
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av KeepGoing den 02/09 -05 10:16

Story Mode Easter Egg Medellande #1.
I "Carpet Capers" mission, är det ett torn med en worm med namnet Egg i det. Du kan inte missa det. Om du Hoppar fallskärm ner i tornet kommer du att hitta ett hål i botten med jewels i det. Ta  jewelsen och ett medellande säger "You have found an easter egg"  . Nu klara banan och du kommer att få 1,000 coins.


Story Mode Easter Egg Medellande #2.
I "Destruct and Serve" mission, förstör dom stora silver sportbilarna och ett medellande säger "You have found an easter egg" . Nu klara banan och du kommer att få 1,000 coins.


Story Mode Easter Egg Medellande #3.
I "Escape from Tree Rex" mission, Just före T-Rex det är en plattform med en låda Bazooka x2 I . Gå och ta bazooka x2. sen, skjut in i T-Rex's mun och ett medellande säger "You have found an easter egg" . Nu klara banan och du kommer att få 1,000 coins.


Story Mode Easter Egg Medellande #4.
I "Nice to Siege You" mission, gå till klippan där professorn är. Hoppa av klippan och gå rakt tills du ser en grotta med en worm i. Gå in i grottan och ett medellande säger "You have found an easter egg" .Nu klara banan och du kommer att få 1,000 coins.


Story Mode Easter Egg Medellande #5.
I "Tin Can Alley" mission, så snart du startar, sväng runt tills du ser en toallet lite till vänster. Skjut den och ett medellande säger "You have found an easter egg" . Nu klara banan och du kommer att få 1,000 coins.

Fusket har betyget 6.88 (7 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.