Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue

Playstation 2
Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    5 november 2004
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    136
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 12/07 -07 13:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Format: PS2
Övriga format: GCN Xbox GBA
Utgivare: EA Games
Utvecklare: Krome Studios
Distributör: Electronic Arts
Genre: Plattform
Antal spelare: 1
Release: 2004-11-13

Det var länge sen Boss Cass försökte förgöra Ty. Men nu har något farligt och otäckt hänt, Boss Cass har rymt från fängelset och har tänkt ut flera planer som kan sätta Ty den tasmanska tigern i fara. Den enda personen som kan stoppa han är Ty. Ty kommer du att spela som. Du kommer att se massor av ställen som utspelar sig från vildmarken i Australien. Du ska göra massor av roliga uppdrag. Ta upp dina bumeranger och upptäck vildmarken. Det finns 44 uppdrag att avklara. Det finns massor av affärer där du kan köpa fina bumeranger och andra saker som ingår i spelet.
------------------------------------------------------------------
Vad som händer.
Ty och hans glada vänner är inte rädda för Boss Cass och ska nu försöka förinta honom för alltid. Men för det så måste han ju såklart ha sina vänners hjälp. Ty och hans vänner bestämmer sig att starta Bush Rescue Patrol. Där kommer det att finnas alla möjliga problem som kan tänkas uppstå. Men det är faktiskt ditt jobb att lösa dom.
------------------------------------------------------------------
Upplägget
Upplägget i Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue är inte så nytt. Men det är ändå väldigt snyggt gjort. Det finns alltid tre stycken uppdrag att välja på. Några uppdrag handlar om storyn och andra uppdrag är så kallade "SideQuest". SideQuest är till för dig om du skulle behöva fler pengar och opaler. Du kan också köpa kartor och bumeranger medans du gör uppdragen.
------------------------------------------------------------------
Sammanfattning
I slutet är inte Ty direkt den härliga karaktären som Spide-rman till exempel. Men om du vill ha ett fullmatat plattformsspel så är Ty 2 ett väldigt bra val. Själv så säger jag om ni har spelat Ratchet and Clank så är inte Ty ens i närheten av det spelet. Då menar jag att det inte är lika bra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är värt att köpa. Allt är helt perfekt i spelet. I spelet så finns det massor av grejer att göra. När jag spelar Ty 2 så brukar jag spela i timmar. Man spelar ett ganska långt tag och slutar sen efter det. Jag gillar spelets hållbarhet i vilket fall som helst. Det finns massor av vapen och jag har för mig att det är upp till 21 bumeranger och det är ganska många eftersom att man inte får tag på alla 21 på några minuter, utan timmar. Det som är riktigt jobbigt är när man blir skadad. Man har ganska lite liv. När man blir skadad så faller man, och då är det bara att vänta tills Ty har gått upp. Men spelet är verkligen ändå värt att köpa om man är 11 år eller mindre kanske. Det är ganska underhållande och roligt samtidigt. Vad mer ska man säga om spelet förutom att den är bra?

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och det utspelar sig i vildmarken och det ser också ut som vildmarken. När du zoomar in är det inte heller några konstiga fyrkanter. Väldigt bra grafik. Grafiken får en 8:a. När man springer på Ty 2 så känner man sig verkligen inne. Men dock så springer han för segt.
Spelkänslan är bra men kameran är inte så jätte bra. Ibland fastnar den bakom ett berg eller nåt. Den reagerar inte som jag vill rättare sagt. Ty gör något helt annat än vad man vill att han ska göra. Det jobbiga är att man inte ibland ser vart man skjuter bumerangen. Väldigt jobbigt och irriterande. Men spelkänslan är ändå bra och får en 7:a. Man kommer iallafall in i spelet, vilket är bra.
Ljudet är så himla bra. Rösten är sköna och bra. Jag gillar verkligen deras röst. Musiken är också bra. Den passar in i spelet och vildmarken. Själv så tycker jag att musiken är bra och jag skulle nästan tänka mig att ha intron på min Mp3. Ljudet får en glad 10:a. Hållbarheten håller väldigt länge det tar väldigt fort att klara ut spelet då man har endast följ storyn. Annars om du ska försöka klara allting så kan det ta upp till 20-25 timmar. Det gillar jag verkligen. Men för mindre så kan det ta upp till 40 timmar eller så tröttnar dom helt och hållet på spelet. Men själv som inte är 7 år så ger jag hållbarheten en 10:a

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7