Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground

Playstation 2
Tony Hawk's Underground
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 oktober 2003
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    339
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av firespyro

Inskickad av firespyro den 11/05 -06 18:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Tony Hawk's Underground(THUG)

Utgivare: Activision
Utvecklare: Neversoft
Releasedatum: ?? November 2003
Ålder: 16+

Här kommer testet...

Nja.. Som alla sportspel så har dom ingen handling men Tony Hawk's Underground har det. Det börjar med att en skateboardfantast kollar på tv då ser han skateboard-program då börjar han att åka skateboard. Ibörjan har du en dålig träskateboard och typ hip-hop kläder senare i spelet får du kungakroner och stålskateboards. Du får göra lite uppdrag så du får pengar och vägen till stjärnorna. En lite konstig sak är varför heter det Tony Hawk's Undeground när man inte är han? Du får träffa olika skateboard-proffs som Bam Margera,Tony Hawk mm.


Du kör i olika stader i U.S.A ibland kanske du är i Burbank eller på Hawaii. Uppdragen varierar p.g.a stad du är i, uppdragen kan vara som att göra sönder alla teckningar på väggarna eller raila på en bil så länge som möjligt.

Vad jag tycker om spelet
Tony Hawk's Underground är ett mycket bra val av skateboardfantaster. Har du sett programmet "Jackass" på MTV så känner du nog igen några tricks. Spelet innehåller några irrterande buggar som förstör speltiden vilket jag tycker är dåligt. En sak som är väldigt bra är att om du ramlar om du gör ett trick så behöver du göra ett enkelt knapptryck så är du uppe igen. Gubben du är gör väldigt bra gester som när han ramlar, han kan t.ex bryta sönder brädan eller sparka bort soptunner och sånt. Spelet har en liten blandning mellan Grand Theft Auto och Tony Hawk spelen vilket gör en skönt stil tummen upp för Mr. Hawk.

Betyg till spelet
Grafiken: Grafiken i Tony Hawk's Underground är typ det sämsta med alla saker det finns så många buggar och många grafikfel, som t.ex som att man hoppar igenom en reklamskylt och efter ett tag tappar man poäng?... Dåligt va.

Spelkänslan: Spelkänslan som jag har sagt speltiden rätt lång men det tycker jag inte att det Mr. Hawk-spel inte gör min brorsa som är 10 år(looney_tunes) gillar det nja föredrar nog Tony Hawk's Underground 2(då får man vara Bam Margera).



Ljudet: Som alla sportspel så brukar det ju vara musik i pauserna dom är väldiga bra jag tycker även att rösterna är väldigt bra.


Hållbarheten: Man kan vara i alla delstater i USA så det tar ett tag att klara 101%.


Totalt: 7,5 Poäng= Bra spel

+ Skateboard-fans kan inte bli besvikna, Lång speltid
- Buggarna är mer en nånsin

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7