Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground

Playstation 2
Tony Hawk's Underground
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 oktober 2003
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    339
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8

Speltest av Dragon_fire

Inskickad av Dragon_fire den 26/05 -05 19:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Vill ni veta vad det handlar om? Ok, det handlar om den gubben ni får göra i början av spelet. Sen ska man ut och åka med sin kompis Erik. Man börjar i staden New Jersey där man ska göra en massa trix för olika snubbar och helt enkelt komma vidare till nästa stad, New York. Sen ska man bara klara sig till nästa nivå. Om man klarar spelet på lättaste nivån så får man en hemlig gubbe. Klarar man det på svåraste får man allting, vidior och alla gubbar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det "fortfarande" är ett välgjort spel som man kan kul av. Det var väldigt kul och ibland svårt på vissa ställen som t.ex Vancuver som "Jag" tyckte var tråkigt och Moskva var inte heller sådär kul. Men dom andra banorna var väldigt roliga. Min favoritbana är Florida. Så, jag jag tycker att det är ett spel värt att testa.

Betyg till spelet
Jag skulle ge en 9-10:a för det här spelet. Jag har inte spelat Tony Hawk Underground 2 så jag vet inte om det är roligare, men vad vet jag? Jag gillade iallafall det här spelet när det hade kommit ut och tycker fortfarande är kul. Grafiken är en 10:a, spelkänslan en 10:a och ljudet och hållbarheten också.
Testa och se om det är kul.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10