Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TimeSplitters: Future Perfect

Playstation 2
TimeSplitters: Future Perfect
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    24 mars 2005
  • Utvecklare
    Free Radical Design
  • Antal ägare
    105
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.4

Speltest av yut

Inskickad av yut den 12/02 -09 11:42

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här är ännu ett nytt spel i de kända Time Splitters-serien. Om du gillade de förra spelen så är det här ett måste. Spelet har förbättrats väldigt mycket sen Time Splitters 2. I spelet så spelar du som Sergeant Cortes precis som i de förra spelen.

Cortes:
Cortes är själva huvudkaraktären i spelet. Man spelar som Cortes genom hela storyn.

Vänner:
Genom storyn så träffar man vänner som man får hjälp av att klara uppdragen, men de vill också ha hjälp av dig. Ens två huvudvänner är Anya och The general.

Story:
Som i de tidigare spelen så åker man runt i tiden för att stoppa Timesplitters kriget innan det startar. Storyn är väldigt rolig och det finns ganska många roliga varierande banor. På vissa banor är man i Skottland under första världskriget och på andra så är man i ett stort gammalt hus och slaktar zombies. Ett litet minus är att storyn är lätt även på hard men det gör inget för att när man har klarat storyn så finns det en massa andra saker att göra, till exempel köra arkad eller varför inte göra en ny profil och köra om storyn på nytt.

Skapa profiler:
I början av spelet så måste du skapa en profil där all din framgångar sparas. Det gör du genom att klicka på Create New Profile. Sen nästa gång du sätter igång spelet så kan du ladda profilen så finns allt sparat där. En bra sak är att det Auto sparar när du har klarat något.

100 %:
Det kan vara svårt att få hundra procent för att du måste klara storyn på hard, klara alla League matcher plus klara alla Challenges.

Arcade:
Om du är trött på att köra storyn så kan du köra Arcade, i Arcade får du spela som vilken upplåst gubbe som helst och på vilken bana du vill. Det finns många olika sätt att köra Arcade, jag ska berätta lite om varje sätt.

Deathmatch: När du kör Deathmatch så krigar du mot alla andra och den som har dödat flest personer när tiden är ute vinner.

Team deathmatch: Det här är precis som Deathmatch bara att man kör i lag.

Capture the Bag: Man kör två lag och ska försöka sno motståndarens väska och ta den till sin egen bas för att få poäng.

Bagtag: Det finns en väska på banan. Den som har hållit i väskan längst tid när tiden är ute har vunnit.

Elimination: Det här är som Deathmatch men man har liv, när man blir dödad förlorar man ett liv och när man inte har några liv kvar så förlorar man.

Vampire: Det här är också som Deathmatch men man måste döda så ofta som möjligt för att hålla sig vid liv.

Shrink: Ännu ett sätt som är likt Deathmatch men när man ligger under så blir man liten.

Virus: En spelare är infekterad av ett virus och ska försöka att infektera alla andra.

Det finns några fler sätt att köra men det får du ta reda på själv.

Arcade League:
Det här är som vanlig Arcade bara att man får medaljer, man kan få brons, silver, guld och platina. När man har klarat en bana vinner man en gubbe.

Challenge
I Challenge så får man också medaljer och en ny gubbe när man klarar en bana. Det som är annorlunda i Challenge är att det är lite annorlunda banor, i en bana kör man en radiostyrd katt.

Mapmaker
Det här är min favoritförmåga. I Time Splitters: Future Perfect kan man skapa sina egna banor. Man kan bygga allt från vanliga Arcade banor till sina egna Storybanor, väldigt kul. I mapmaker måste man vara kreativ för att kunna bygga bra och svåra banor.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Time splitters: Future Perfect är ett jätteroligt spel. Det är mer en dubbelt så bra en de två tidigare spelen. Grafiken är väldigt bra för att vara till PS2. Spelkänslan är ganska bra trots att spelet har sina overkliga tillfällen men det är inget att klaga på. Ljudet är i världsklass. Det låter så verkligt när det kommer ett skott mot en, det är också bra röstskådespeleri. Sen kommer vi till hållbarheten, storyn kan bli lite långtråkig om man redan har klarat den en gång men då finns det ju arcade och mapmaker. Det här är ett måste för alla som gillar första person action spel.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väldigt bra för att vara till PS2. Det mesta ser väldigt verkligt ut.

Spelkänsla: Spelkänslan är bra trots att det är lite overkligt ibland men det gör inget för att spelet är egentligen inte tänkt att vara verkligt.

Ljud: Väldigt bra röstskådespeleri. Skotten låter verkliga.

Hållbarhet: Storyn kan bli lite långtråkig men då finns det Arcade och MapMaker.

+ Allt är bra
- Lite overkligt ibland

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7