Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











TimeSplitters 2

Playstation 2
TimeSplitters 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 oktober 2002
  • Utvecklare
    Free Radical Design
  • Antal ägare
    103
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/06 -05 22:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en kille (kommer inte ihåg vad han heter) som ska resa genom olika tidsperioder och hämta några så kallade time crystals. Du är i western, 60 talet, 30 talet, 70 talet, framtiden och några andra tider. Du ska skjuta lösa olika saker och försöka att inte bli sedd på vissa banor. Sen finns det ett multiplayerläge där ni kan spela mot varandra eller med varandra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet roligt så länge det varar. Jag spelar fortfarande spelet men bara i multiplayerläget för enspelarläget tröttnar man på när man klarar av det. Fast det finns en sak som är roligt med enspelarläget det är att man kan spela olika turneringar. I dom turneringarna kan man vinna olika saker som t.ex. nya "gubbar" till multiplayerläget, roliga hattar, fusk och banor.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är lite B men det är den säkert för att spelet är så stort. Spel känslan är rättså bra för det är första persons läge, det tycker jag är lite störande på spelkonsoler.
Ljudet är rättså bra också, det är bara bakgrunds musiken som är lite störande. Hålbarheten är jättebra för det finns så många spelarlägen, och vissa turneringar är jättesvåra som inte ens jag har klarat av än, som har haft spelet i ett halvår.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 8 Grafik: 6 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8